Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Darja Gajšek se vrača na TV ekrane, bo končno kraljica TV narodnozabavne scene?

Objavljeno

V redu

Dolgo se je ugibalo ali se bo Darja Gajšek spet pojavila v televizijski oddaji? In če, v kakšni ter s kom? Še vedno je namreč v zraku, kaj se je zgodilo, da je Blaž Švab novo oddajo vodil z drugo voditeljico.

Ugibanj o Darji kot voditeljici pa je vendar konec. Sama je namreč razkrila varovano skrivnost, prihaja oddaja Poletni pozdrav, ki jo bo vodila z največjim veseljem. Presrečna je, ker se vrača na ekrane in k narodnozabavni glasbi.

Takole je napovedala oddajo: “Lep pozdrav iz garderobe na Televizija Slovenija. Hvala vam za vso vašo podporo in res izjemno vesela sem, da se bomo to poletje družili na prvem programu Televizije Slovenija.
Prihaja POLETNI POZDRAV, nova narodnozabavna oddaja. Veselim se vaše družbe, vsak petek ob 20:00. Začnemo julija.”

Seveda brez harmonike in pesmi ni šlo, luštno bo še dodaja, no, zapoje Darja:

https://fb.watch/67_W83RJyk/

Ljudje so jo očitno res pogrešali, saj ima njena objava izjemen odziv in komentarje:
Dejan pravi:  Čestitke ,sm zelo pogresou petkove vecere.Korajža velja👍👍👍🙋‍♂️
Franjo dodaja: Prvo sem res pomislil, da bomo zibali, potem da bo nova pesem no če bo pa zdaj oddaja bo pa tudi super🙏👍
Irena se veseli:  Čudovito Darja👍spet bodo petkovi večeri krajši👏komaj čakam na julij LUŠTNO BO v tvoji družbi🥰😘

Foto: Črni Peter Planet TV

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO