Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Je Teja Jugovic ponovno noseča?

Objavljeno

V redu

Bosta znana slovenska vplivneža Jani Jugovic in njegova srčna izbranka Teja spet postala starša? Takšno fotografijo sta objavila …

Jani Jugovic, znan tudi pod umetniškim imenom Cool Fotr, in Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, sta starša dveh otrok. Imata hči Sio in sina Inaja, Jani pa ima še enega sina iz prejšnje zveze.

Na Instagram račun je Jani dodal fotografijo, na kateri je videti Teja že visoko noseča. A temu ni tako. Pod njeno obleko se skriva le žoga. Jani je ob fotografiji pojasnil tudi, kako težka in dolga je bila pot do dne, ko sta postala oba starša. In da je njihova družina sedaj popolna.

Kva pa če bi mela še enga otročka?

Ne ga srt Inaj pa Sia sta več kot dovolj se spomnm ko sva se tm nekje 7 let nazaj s @coolmamacitaa “prijavila” na postopek umetne oploditve ker po naravni poti sva oba bolj na tisti strani, ki po vseh standardih bolj težko kj skup spraviva pa se je pol zgodil prvi čudež Sia, čist naravno Pa je potem po porodu @coolmamacitaa rekla ginekologinji, da pa bi mela zdj kako zaščito in ji je rekla “ ja dj ga srt Teja, že Sia je en tak velik čudež, dvakrat pa res ni šans, da se zgodi kj tacga No, zgodil se je Inaj in ja, to je to Mislm, da je naša familija POpolna,«
je zapisal, na drugi fotografiji pa razkril, da Teja ni noseča. A nekateri njuni spletni prijatelji navijajo, da se njihova družinica še poveča. Si bosta zaradi tega premislila? Bomo videli!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals