Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Je Teja Jugovic ponovno noseča?

Objavljeno

V redu

Bosta znana slovenska vplivneža Jani Jugovic in njegova srčna izbranka Teja spet postala starša? Takšno fotografijo sta objavila …

Jani Jugovic, znan tudi pod umetniškim imenom Cool Fotr, in Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, sta starša dveh otrok. Imata hči Sio in sina Inaja, Jani pa ima še enega sina iz prejšnje zveze.

Na Instagram račun je Jani dodal fotografijo, na kateri je videti Teja že visoko noseča. A temu ni tako. Pod njeno obleko se skriva le žoga. Jani je ob fotografiji pojasnil tudi, kako težka in dolga je bila pot do dne, ko sta postala oba starša. In da je njihova družina sedaj popolna.

Kva pa če bi mela še enga otročka?

Ne ga srt Inaj pa Sia sta več kot dovolj se spomnm ko sva se tm nekje 7 let nazaj s @coolmamacitaa “prijavila” na postopek umetne oploditve ker po naravni poti sva oba bolj na tisti strani, ki po vseh standardih bolj težko kj skup spraviva pa se je pol zgodil prvi čudež Sia, čist naravno Pa je potem po porodu @coolmamacitaa rekla ginekologinji, da pa bi mela zdj kako zaščito in ji je rekla “ ja dj ga srt Teja, že Sia je en tak velik čudež, dvakrat pa res ni šans, da se zgodi kj tacga No, zgodil se je Inaj in ja, to je to Mislm, da je naša familija POpolna,«
je zapisal, na drugi fotografiji pa razkril, da Teja ni noseča. A nekateri njuni spletni prijatelji navijajo, da se njihova družinica še poveča. Si bosta zaradi tega premislila? Bomo videli!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO