Domov Zanimivosti Je Teja Jugovic ponovno noseča?

Je Teja Jugovic ponovno noseča?

Bosta znana slovenska vplivneža Jani Jugovic in njegova srčna izbranka Teja spet postala starša? Takšno fotografijo sta objavila …

Jani Jugovic, znan tudi pod umetniškim imenom Cool Fotr, in Teja Jugovic, znana tudi kot Coolmamacitaa, sta starša dveh otrok. Imata hči Sio in sina Inaja, Jani pa ima še enega sina iz prejšnje zveze.

Na Instagram račun je Jani dodal fotografijo, na kateri je videti Teja že visoko noseča. A temu ni tako. Pod njeno obleko se skriva le žoga. Jani je ob fotografiji pojasnil tudi, kako težka in dolga je bila pot do dne, ko sta postala oba starša. In da je njihova družina sedaj popolna.

Kva pa če bi mela še enga otročka?

Ne ga srt Inaj pa Sia sta več kot dovolj se spomnm ko sva se tm nekje 7 let nazaj s @coolmamacitaa “prijavila” na postopek umetne oploditve ker po naravni poti sva oba bolj na tisti strani, ki po vseh standardih bolj težko kj skup spraviva pa se je pol zgodil prvi čudež Sia, čist naravno Pa je potem po porodu @coolmamacitaa rekla ginekologinji, da pa bi mela zdj kako zaščito in ji je rekla “ ja dj ga srt Teja, že Sia je en tak velik čudež, dvakrat pa res ni šans, da se zgodi kj tacga No, zgodil se je Inaj in ja, to je to Mislm, da je naša familija POpolna,«
je zapisal, na drugi fotografiji pa razkril, da Teja ni noseča. A nekateri njuni spletni prijatelji navijajo, da se njihova družinica še poveča. Si bosta zaradi tega premislila? Bomo videli!

Foto: Facebook