Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mojca Fatur objavila hčerino fotografijo in čustveno sporočilo

Objavljeno

V redu

Gledališka igralka Mojca Fatur, ki ima hčer Milo iz prejšnje zveze, se je razpisala na družbenem omrežju.

Mojca Fatur ima tri otroke, prvo hči Milo ima z nekdanjim partnerjem, gledališkim režiserjem Luko Škofom, še dva otroka pa sta se rodila v zakonu z znanim voditeljem in igralcem Klemnom Slakonjo.

Igralka svojih otrok ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno fotografijo. Tokrat je naredila izjemo, objavila je fotografijo svoje hčere Mile in pokazala, kakšna lepotica je. Objava ima seveda prav poseben pomen, njena Mila je zaključila osnovno šolo.

»Moja ljuba ljuba Mila,

od 3.marca 2006 do danes, je Zemlja že 15x obkrožila Sonce. Istočasno se je tvoje fizično telo vrtelo okrog tvoje dušne osi in se do današnjega dne izoblikovalo v izjemno bitje, polno miline, modrosti in talentov.

Zate nisem nikoli gojila nobenih predstav (no, mogoče sem se v tvojih dojencljastih letih predajala sanjarijam), saj se zavedam, da je glavno poslanstvo staršev, negovanje teh neobrušenih diamantov, ki nam jih je Stvarnik zaupal v varstvo. Izkušnje in družba, ki si jih izbirate, pa vas nato izoblikujejo v edinstvene in neponovljive dragulje. In največji privilegij staršestva je zagotovo ta, da smemo od blizu spremljati proces, ko se ljubka gosenica zabubi v svojo osamo – ko postane prav najstniško nedostopna, molčeča in skrivnostna. Nato pa nekega dne nepričakovano pokuka iz ovoja, neustrašno razpre krila in z mladostniško vihravostjo odjadra življenjskim prostranstvom naproti.

Zato, moja čudovita metuljčica, razpri krila široko kolikor gre! Naužij se lepote, ki jo izžarevaš. Napij se barv, ki se stekajo skozte in preleti čez ta svet, kot bi bila čopič v Božjih rokah. Ves svet naj bo tvoje platno in nikoli ne potegni ločnice med sanjami in otipljivim življenjem. Izsanjaj svojo resničnost in jo ponudi v uporabo vsem – predvsem tistim, ki zaradi porezanih peruti ne zmorejo sanjati tako drzno in živo kot ti.
Veselim se svetov, ki jih boš ustvarila in ljubezni, ki jo boš delila. Rada te imam!


Tvoja mami,« je čustveno zapisala Mojca in ob njenih besedah smo potočili solzo, tako lepo je strnila svojo veliko ljubezen do hčere.

Celoten zapis in fotografijo najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals