Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Mojca Fatur objavila hčerino fotografijo in čustveno sporočilo

Objavljeno

V redu

Gledališka igralka Mojca Fatur, ki ima hčer Milo iz prejšnje zveze, se je razpisala na družbenem omrežju.

Mojca Fatur ima tri otroke, prvo hči Milo ima z nekdanjim partnerjem, gledališkim režiserjem Luko Škofom, še dva otroka pa sta se rodila v zakonu z znanim voditeljem in igralcem Klemnom Slakonjo.

Igralka svojih otrok ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno fotografijo. Tokrat je naredila izjemo, objavila je fotografijo svoje hčere Mile in pokazala, kakšna lepotica je. Objava ima seveda prav poseben pomen, njena Mila je zaključila osnovno šolo.

»Moja ljuba ljuba Mila,

od 3.marca 2006 do danes, je Zemlja že 15x obkrožila Sonce. Istočasno se je tvoje fizično telo vrtelo okrog tvoje dušne osi in se do današnjega dne izoblikovalo v izjemno bitje, polno miline, modrosti in talentov.

Zate nisem nikoli gojila nobenih predstav (no, mogoče sem se v tvojih dojencljastih letih predajala sanjarijam), saj se zavedam, da je glavno poslanstvo staršev, negovanje teh neobrušenih diamantov, ki nam jih je Stvarnik zaupal v varstvo. Izkušnje in družba, ki si jih izbirate, pa vas nato izoblikujejo v edinstvene in neponovljive dragulje. In največji privilegij staršestva je zagotovo ta, da smemo od blizu spremljati proces, ko se ljubka gosenica zabubi v svojo osamo – ko postane prav najstniško nedostopna, molčeča in skrivnostna. Nato pa nekega dne nepričakovano pokuka iz ovoja, neustrašno razpre krila in z mladostniško vihravostjo odjadra življenjskim prostranstvom naproti.

Zato, moja čudovita metuljčica, razpri krila široko kolikor gre! Naužij se lepote, ki jo izžarevaš. Napij se barv, ki se stekajo skozte in preleti čez ta svet, kot bi bila čopič v Božjih rokah. Ves svet naj bo tvoje platno in nikoli ne potegni ločnice med sanjami in otipljivim življenjem. Izsanjaj svojo resničnost in jo ponudi v uporabo vsem – predvsem tistim, ki zaradi porezanih peruti ne zmorejo sanjati tako drzno in živo kot ti.
Veselim se svetov, ki jih boš ustvarila in ljubezni, ki jo boš delila. Rada te imam!


Tvoja mami,« je čustveno zapisala Mojca in ob njenih besedah smo potočili solzo, tako lepo je strnila svojo veliko ljubezen do hčere.

Celoten zapis in fotografijo najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Meghan Markle je obsedena, Harryja sili na kirurški poseg

Objavljeno

V redu

Avtor

Konkretno na presaditev las preden bo prepozno.

Čeprav je še v tridesetih, se je princ Harry že spoprijel s težavo, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Imajo šarm, slog in so tudi princi, vendar manjka ena stvar, pri moškem delu britanske kraljeve družine, to so lasje. Mnogi se spominjajo časa, ko sta se princ William in njegov mlajši brat, princ Harry, lahko pohvalila z gostimi lasmi in zaželeno pričesko, potem pa je princ William pred približno desetimi leti prvič prišel v središče pozornosti javnosti, ko je začel izgibljati lase.

Nenadoma se je začela videti pleša. Njegovega mlajšega brata Harryja očitno čaka ista usoda. Čeprav je šele v tridesetih ga je zajela težava, s katero se sooča celoten moški del njegove družine.

Po poročanju medijev pa Meghan Markle sili moža, princa Harryja na presaditev las. Meghan menda princu Harryju ne dovoli, da zapusti hišo brez nečesa, kar pokrije plešo. Vir pravi: “Meghan je zelo pomembno to, kako izgledajo, zato, ko vidi Harryjevo težavo, želi čimprej rešiti stvar in izvršuje pritisk nanj. Naj stori nekaj glede tega dokler ne bo prepozno.” Čeprav se sliši ostro, vir poudarja, da se je Harry pripravljen ukloniti njeni želji.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jelena Rozga pokazala dojenčka, materinstvo ji odlično pristoji!

Objavljeno

V redu

Avtor

Nič ne povzroči večje sreče kot otrokov nasmeh, ko ga vzamete v naročje.

To nepopisno čustvo je splitska pevka Jelena Rozga začutila na kosilu v zagrebški modni restavraciji Nova Bonaca, kjer se na prostorni terasi zbira veliko ljudi iz javnega življenja, ki še niso dali poslovnih obveznosti na stran, da bi počivali in se odpravili na dopust. Nekateri bodo dopust izpustili, saj bodo izkoristili poletje za nastope, saj so bili zaradi pandemije prikrajšani.

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga je med koncertoma v Sloveniji, na kratko povratek na sceno praznovala s prijatelji. Dobro razpoloženje lepe blondinke je začutil tudi otrok njene prijateljice in si zaželel biti v njenem naročju.

Materinstvo ji popolnoma ustreza, so se v restavraciji slišali komentarji, ko se je Jelena Rozga igrala, objemala in poljubljala z dojenčkom in res celo objava fotografije na profilu restavracije na družbenih omrežjih je presenetila njene najbolj zveste oboževalce zaradi nepričakovane objave pevka, ki zasbno življenje sicer skriva. Le v intervjujih za medije je pogosto poudarjala, kako rada ima otroke in kako je skrbna teta do svojih nečakov, 21-letne Lee in osemletnega Noe. Rozgi se doslej ni izpolnila dolgoletna želja po materinstvu.

foto: JOHN PAVLISH, Story press

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO