Mojca Fatur objavila hčerino fotografijo in čustveno sporočilo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Gledališka igralka Mojca Fatur, ki ima hčer Milo iz prejšnje zveze, se je razpisala na družbenem omrežju.

Mojca Fatur ima tri otroke, prvo hči Milo ima z nekdanjim partnerjem, gledališkim režiserjem Luko Škofom, še dva otroka pa sta se rodila v zakonu z znanim voditeljem in igralcem Klemnom Slakonjo.

Igralka svojih otrok ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno fotografijo. Tokrat je naredila izjemo, objavila je fotografijo svoje hčere Mile in pokazala, kakšna lepotica je. Objava ima seveda prav poseben pomen, njena Mila je zaključila osnovno šolo.

»Moja ljuba ljuba Mila,

od 3.marca 2006 do danes, je Zemlja že 15x obkrožila Sonce. Istočasno se je tvoje fizično telo vrtelo okrog tvoje dušne osi in se do današnjega dne izoblikovalo v izjemno bitje, polno miline, modrosti in talentov.

Zate nisem nikoli gojila nobenih predstav (no, mogoče sem se v tvojih dojencljastih letih predajala sanjarijam), saj se zavedam, da je glavno poslanstvo staršev, negovanje teh neobrušenih diamantov, ki nam jih je Stvarnik zaupal v varstvo. Izkušnje in družba, ki si jih izbirate, pa vas nato izoblikujejo v edinstvene in neponovljive dragulje. In največji privilegij staršestva je zagotovo ta, da smemo od blizu spremljati proces, ko se ljubka gosenica zabubi v svojo osamo – ko postane prav najstniško nedostopna, molčeča in skrivnostna. Nato pa nekega dne nepričakovano pokuka iz ovoja, neustrašno razpre krila in z mladostniško vihravostjo odjadra življenjskim prostranstvom naproti.

Zato, moja čudovita metuljčica, razpri krila široko kolikor gre! Naužij se lepote, ki jo izžarevaš. Napij se barv, ki se stekajo skozte in preleti čez ta svet, kot bi bila čopič v Božjih rokah. Ves svet naj bo tvoje platno in nikoli ne potegni ločnice med sanjami in otipljivim življenjem. Izsanjaj svojo resničnost in jo ponudi v uporabo vsem – predvsem tistim, ki zaradi porezanih peruti ne zmorejo sanjati tako drzno in živo kot ti.
Veselim se svetov, ki jih boš ustvarila in ljubezni, ki jo boš delila. Rada te imam!


Tvoja mami,« je čustveno zapisala Mojca in ob njenih besedah smo potočili solzo, tako lepo je strnila svojo veliko ljubezen do hčere.

Celoten zapis in fotografijo najdete spodaj.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice