Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Razočarani oboževalci britanskega dvora grdo napadli Meghan Markle

Objavljeno

V redu

Namesto z dobrimi željami so ‘strokovnjaki’ iz družbenih omrežij Lilibet Diana Mountbatten Windsor pozdravili z žaljivkami, saj menijo, da je izbira imena udarec za krono, a kronisti kraljeve družine so prepričani, da se je tako odločil srečni oče, princ Harry v dogovoru s kraljico Elizabeto.

Mala Lilibet Lili Diana Mountbatten Windsor se je rodila malo pred poldnevom v petek, 4. junija. Še ni princesa, verjetno pa bo postala, ko bo njen dedek Charles postal kralj in podelil naslove vsem svojim vnukom in tako bo prišla na osmo mesto dednega prestola. Njeni starši, princ Harry in Meghan Markle, so na nedeljo Združenemu kraljestvu in svetu sporočili o rojstvu male Lily, kot jo že kličejo na Instagramu, kot da bi slutili, da bo otrok, ki tehta idealnih 3,5 kilograma, pričakan s strani virtualnega podzemlje s prezirom.

Princesa Diana s Princem Harryjem foto: NORTHCLIFFE COLLECTION/ANL/SHUTT

Vendar se nihče ni lotil otroka, temveč staršev, natančneje izbiro imena, ki je bilo z njihove strani razglašeno za nesramno. Pričakovano je bilo namreč Dianino srednje ime, Harry je tolikokrat poudaril kolikor je oboževal svojo prezgodaj preminulo mamo, Meghan pa je pogosto govorila, da ji je bila Diana “ljudska princesa”. Toda Lilibet, vzdevek Elizabete II., ki so ga uporabljali izključno njeni starši, sestra in mož, pokojni princ Philip, je resnično presenečenje.

Burne razprave in komentarji se nadaljujejo, eden od konkretnejših je: “Kako jima ni nerodno, storila bi vse, da bi očrnila krono, institucijo, celotno kraljevo družino. Fuj fuj, kakšen svinjarija, res je odurna.” (s tem komentator misli na Meghan).

foto: CBS/FERRARI/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO