Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ta znana slovenska pevka tik pred porodom! Ste vedeli, da bo postala mamica?

Objavljeno

V redu

Pokazala je, kako je videti tik pred porodom

Pevka Anja Baš že počasi odšteva, še nekaj tednov jo loči do poroda. 35-letnica že ima sina Vita, pred letom dni pa je preko družbenih omrežij sporočila tudi žalostno novico, izgubila je otroka.  A v začetki letošnjega leta tudi preko družbenih omrećij ponovno razkrila veselo novico, da je v pričakovanju.


»8. mesec
In točn tko je, kakor ste vse rekle: od prve nosečnosti mam sto miljonov fotk, vsak teden sem točn vedla kolk je otrok velik, kolk tehta, ker simptom me čaka v naslednjem tednu … zdej komi da uspem kdaj kkšno fotko mimgrede škljocnit, da ne govorim o tem, da še zmer vsake 14 dni računam, kolk tednov sem sploh noseča je pa luštno. Uživam v temle krasnem obdobju, ker je tole verjetno moja zadnja nosečnost. Al se bom najedla zarečenga kruha?,«
je zapisala poleg zadnje fotografije, ki jo je dodala na svoj instagram račun. Videti je čudovito, kajne?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Priljubljeni slovenski pevec ponosno pokazal svojo hči. Takšna lepotica je postala!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova hči je njegov ponos.

Priljubljeni slovenski glasbeni producent in vodja uspešne glasbene skupine Atomik Harmonik, Jani Pavec, pogosto s svojimi spletnimi prijatelji deli trenutke zasebnosti. Tokrat je pokazal, kako čudovit glas ima njegova starejša hči Sara, ki je dopolnila že 12 let. Ujel jo je med petjem in posnetek delil v svoji Instagram zgodbi, ter mnoge navdušil.

»Jabolko ne pade daleč od drevesa. Igra klavir, violino in poje. Nič je ne silimo, ravno obratno. Jo moram kar malo nazaj držati, ker najstnice bi ‘letele’. Če pa bo izrazila to željo v bodoče, ji bom seveda v oporo,« je že pred časom razkril za portal žurnal24.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals