Kontaktirajte nas

Zabava

Ana Marija Mitič poskrbela za šok

Objavljeno

V redu

Znana igralka in komedijantka Ana Maria Mitič vsekakor zna poskrbeti, da se za hip ustavimo na njenem zidu družbenih omrežij. Tako je nedavno objavila fotografijo, na kateri je z nandujem, večjim pričem. Ob tem je zaopisala, da lahko pozabimo na majhne kužke, ki jih nosimo v torbicah, čas je za ekstravaganco.

“Ok, lubčki, čas je za ekstravaganco:
pozabte majhne puhaste kužke za v torbico, jaz si bom za ljubljenčka omislila kar nanduja. Pa da vidim začudene poglede ob sprehodu po ljubljanski promenadi Minuta za izobrazbo: nandu je vrsta ptic staročeljustnic iz Južne Amerike. So podobni nojem, le da so manjši. Tale je pa bejba, glejte, kako zna pozirat!
,” je zapisala Mitičeva poleg fotografije, ki jo je objavila na Facebooku. Na njej je, tako kot vedno, nasmejana do ušes, ob njej pa preprosto in umirjeno pozira nandu.

Mitičeva, ki ji je po porodu uspelo izgubiti kar nekaj odvečnih kilogramov, ki jih je zvesto nosila na sebi vrsto let, mnoge sedaj navdušuje s svojo lepo postavo in jim je v navdih pri hujšanju. Tudi mi se strinjamo, da je Mitičeva zelo lepa mamica in z veseljem prebiramo njene objave.

View this post on Instagram

Danes sem tigrica! (tako se namreč ljubkovalno reče dami, ki se rada obleče v živalske vzorce) 🐆❤️🐾 . . . Sem Slovenka in rada uporabljam naš jezik v vsej njegovi veličini, pa vendar si moram priznati, da sem in tja na plano rad pokuka kak balkanski gen. Predvsem, kadar se butnem v mezinčka ali pri izražanju vseh vrst ljubezni.🥳 No, pa pri praznovanjih tudi: saj veste, tudi pretekla osebna izkaznica je razlog za slavje! 🔥👍🏼🍾🧆🎂 Naj bo danes slavnosten dan, čeprav ni praznik. Zame je že zato, ker sem zjutraj od prijateljice @andrejasonc dobila lepo sporočilo: sliko kave s srčkom. 💜 . . . . . #srčen #ponedeljek #motivacija #mondaywisdom #mondaymotivation #happythoughts #happypdople #goodlighting #alittlemakeup #mytime #Mojih60 #minutazame #srecna #srecnazena #animalprint #tigerqueen #tigerprint #cheetahprint #leopardprint #brownhairdontcare #mamamaria #lifeofastar #anamariamitic

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

View this post on Instagram

Ko rano rani … 😄 . . . Ja, sem v klubu jutranjih. Ni mi problem še pred dnevom odpret oči, se odplazit do kopalnice, v miru in tišini spiti kavo in pričakat sonce! 🤩💪🏼🌞💐🌻 . . . Tukaj delam selfi, da ga pošljem staršem, pa se @lukakozamernik ni hotel slikat, in sem ga samo elegantno cenzurirala 😎 . . . Priporočam, da tudi v prihajajočem dnevu preprosto cenzurirate vse težave, ki utegnejo pridet na pot. Via Pozitiva! 🥰🏆😍 . . . . . #vseslovenskavstaja #senadaljuje #sonce #presenečenje #sunnysunday #happyformyself #determined #couplegoals #motivationalfeeling #nomakeup #notrouble #justnatureandadog #zelenaslovenija #ifeelslovenia #mojadežela #ljubezen #najprejsebi #potemvsemostalim #klubranaura #jutranjaptica #jutrasonajlepsazjutraj #anamariamitic #motivira #mamamaria

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

Foto: Facebook

Zabava

Tako je bila nekoč videti Aneta (Kmetija) Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjamete, da je bila Aneta Andollini, ki jo spremljamo v šovu Kmetija, nekoč videti takole?

Ena izmed tekmovalk letošnjega šova Kmetija je tudi Aneta Andollini, ki je vstopila kot izzivalka in si je morala svoje mesto med tekmovalci pošteno priboriti. Mnogi gledalci pa so bili veseli, ko so videli, da bo tekmovala tudi letos, saj menijo, da zna popestriti dogajanje.

Odkar pa je tekmovalka postala resničnostna zvezdnica, pa se je povečalo tudi število sledilcev, ki jih ima na Instagramu. In prav tam smo našli fotografijo, ki je nastala leta 2016 in ki razkriva, kako je bila takrat videti Aneta.

Mi smo zares očarani nad njeno lepoto! Se vam zdi, da ji je njena hči zelo podobna?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Manja Šernek razkriva takšno resnico o šovu Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega enostavno ne boste mogli verjeti …

Ena izmed najbolj priljubljenih tekmovalk letošnjega šova kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi oboževalci delila nekaj podrobnosti o šovu Kmetija ter o šovu Ljubezen po domače, saj se je udeležila obeh.

Na vprašanje, kateri šov ji je bil boljši, je odgovorila, da je bila to zagotovo Kmetija, pa četudi so bili pogoji veliko težji. »Je več drame, več stvari se dogaja,« je pojasnila.

»Pri Kmetiji je bolj naporno. Ješ samo tisto, kar si pridelaš oziroma, kar dobiš na tržnici. Pri Ljubezni po domače ješ pice, naročiš hrano na dom, ker imaš telefon,« je razkrila Manja.

Je pa razkrila zanimivost šova Ljubezen po domače. »Pri šovu Ljubezen po domače je recimo plus, da se zelo kratek čas snema. Mislim, da smo bili en teden tam.«

Lahko verjamete, da je vse posneto v tako kratkem času? Mi smo presenečeni.

Manja v šovu Ljubezen po domače.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Manja Šernek je bila hospitalizirana

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki je postala v letošnjem šovu Kmetija prva polfinalistka, je odšla po pomoč in bila nemudoma hospitalizirana. Kaj se je zgodilo?

Letošnja tekmovalka šova Kmetija, Manja Šernek, je s svojimi številnimi spletnimi sledilci preko Instagram zgodbe spregovorila o manj lepih stvareh, ki jih je doživela v preteklosti. Odgovorila je na vprašanje, koliko je bila stara, ko je začela delati na sebi oziroma, ko je odšla po pomoč zaradi hudih psihičnih težav.

»Jaz sem začela z zdravljenjem v prvem letniku srednje šole. V bistvu sem sama šla do razredničarke, do socialne delavke, ta me je napotila na pedopsihiatrijo v Maribor, kjer sem nemudoma bila hospitalizirana. Z mano res ni bilo nič v redu,« je razkrila Manja in dodala: »Rabila bi pa pomoč že od devetega, desetega oziroma enajstega leta starosti. Torej, jaz sem trpela pet, šest let, preden sem dobila kakršno koli pomoč. In tega ne privoščim nobenemu.«

V svoji zgodbi sledilce še poziva, da če opazijo pri sebi ali bližnjih, da imajo znake mentalnih bolezni, naj takoj ukrepajo.

Instagram zgodba

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals