Kontaktirajte nas

Zabava

Ana Marija Mitič poskrbela za šok

Objavljeno

V redu

Znana igralka in komedijantka Ana Maria Mitič vsekakor zna poskrbeti, da se za hip ustavimo na njenem zidu družbenih omrežij. Tako je nedavno objavila fotografijo, na kateri je z nandujem, večjim pričem. Ob tem je zaopisala, da lahko pozabimo na majhne kužke, ki jih nosimo v torbicah, čas je za ekstravaganco.

“Ok, lubčki, čas je za ekstravaganco:
pozabte majhne puhaste kužke za v torbico, jaz si bom za ljubljenčka omislila kar nanduja. Pa da vidim začudene poglede ob sprehodu po ljubljanski promenadi Minuta za izobrazbo: nandu je vrsta ptic staročeljustnic iz Južne Amerike. So podobni nojem, le da so manjši. Tale je pa bejba, glejte, kako zna pozirat!
,” je zapisala Mitičeva poleg fotografije, ki jo je objavila na Facebooku. Na njej je, tako kot vedno, nasmejana do ušes, ob njej pa preprosto in umirjeno pozira nandu.

Mitičeva, ki ji je po porodu uspelo izgubiti kar nekaj odvečnih kilogramov, ki jih je zvesto nosila na sebi vrsto let, mnoge sedaj navdušuje s svojo lepo postavo in jim je v navdih pri hujšanju. Tudi mi se strinjamo, da je Mitičeva zelo lepa mamica in z veseljem prebiramo njene objave.

View this post on Instagram

Danes sem tigrica! (tako se namreč ljubkovalno reče dami, ki se rada obleče v živalske vzorce) 🐆❤️🐾 . . . Sem Slovenka in rada uporabljam naš jezik v vsej njegovi veličini, pa vendar si moram priznati, da sem in tja na plano rad pokuka kak balkanski gen. Predvsem, kadar se butnem v mezinčka ali pri izražanju vseh vrst ljubezni.🥳 No, pa pri praznovanjih tudi: saj veste, tudi pretekla osebna izkaznica je razlog za slavje! 🔥👍🏼🍾🧆🎂 Naj bo danes slavnosten dan, čeprav ni praznik. Zame je že zato, ker sem zjutraj od prijateljice @andrejasonc dobila lepo sporočilo: sliko kave s srčkom. 💜 . . . . . #srčen #ponedeljek #motivacija #mondaywisdom #mondaymotivation #happythoughts #happypdople #goodlighting #alittlemakeup #mytime #Mojih60 #minutazame #srecna #srecnazena #animalprint #tigerqueen #tigerprint #cheetahprint #leopardprint #brownhairdontcare #mamamaria #lifeofastar #anamariamitic

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

View this post on Instagram

Ko rano rani … 😄 . . . Ja, sem v klubu jutranjih. Ni mi problem še pred dnevom odpret oči, se odplazit do kopalnice, v miru in tišini spiti kavo in pričakat sonce! 🤩💪🏼🌞💐🌻 . . . Tukaj delam selfi, da ga pošljem staršem, pa se @lukakozamernik ni hotel slikat, in sem ga samo elegantno cenzurirala 😎 . . . Priporočam, da tudi v prihajajočem dnevu preprosto cenzurirate vse težave, ki utegnejo pridet na pot. Via Pozitiva! 🥰🏆😍 . . . . . #vseslovenskavstaja #senadaljuje #sonce #presenečenje #sunnysunday #happyformyself #determined #couplegoals #motivationalfeeling #nomakeup #notrouble #justnatureandadog #zelenaslovenija #ifeelslovenia #mojadežela #ljubezen #najprejsebi #potemvsemostalim #klubranaura #jutranjaptica #jutrasonajlepsazjutraj #anamariamitic #motivira #mamamaria

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

Foto: Facebook

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals