Connect with us

Zabava

Ana Marija Mitič poskrbela za šok

Published

on

Znana igralka in komedijantka Ana Maria Mitič vsekakor zna poskrbeti, da se za hip ustavimo na njenem zidu družbenih omrežij. Tako je nedavno objavila fotografijo, na kateri je z nandujem, večjim pričem. Ob tem je zaopisala, da lahko pozabimo na majhne kužke, ki jih nosimo v torbicah, čas je za ekstravaganco.

“Ok, lubčki, čas je za ekstravaganco:
pozabte majhne puhaste kužke za v torbico, jaz si bom za ljubljenčka omislila kar nanduja. Pa da vidim začudene poglede ob sprehodu po ljubljanski promenadi Minuta za izobrazbo: nandu je vrsta ptic staročeljustnic iz Južne Amerike. So podobni nojem, le da so manjši. Tale je pa bejba, glejte, kako zna pozirat!
,” je zapisala Mitičeva poleg fotografije, ki jo je objavila na Facebooku. Na njej je, tako kot vedno, nasmejana do ušes, ob njej pa preprosto in umirjeno pozira nandu.

Mitičeva, ki ji je po porodu uspelo izgubiti kar nekaj odvečnih kilogramov, ki jih je zvesto nosila na sebi vrsto let, mnoge sedaj navdušuje s svojo lepo postavo in jim je v navdih pri hujšanju. Tudi mi se strinjamo, da je Mitičeva zelo lepa mamica in z veseljem prebiramo njene objave.

View this post on Instagram

Danes sem tigrica! (tako se namreč ljubkovalno reče dami, ki se rada obleče v živalske vzorce) 🐆❤️🐾 . . . Sem Slovenka in rada uporabljam naš jezik v vsej njegovi veličini, pa vendar si moram priznati, da sem in tja na plano rad pokuka kak balkanski gen. Predvsem, kadar se butnem v mezinčka ali pri izražanju vseh vrst ljubezni.🥳 No, pa pri praznovanjih tudi: saj veste, tudi pretekla osebna izkaznica je razlog za slavje! 🔥👍🏼🍾🧆🎂 Naj bo danes slavnosten dan, čeprav ni praznik. Zame je že zato, ker sem zjutraj od prijateljice @andrejasonc dobila lepo sporočilo: sliko kave s srčkom. 💜 . . . . . #srčen #ponedeljek #motivacija #mondaywisdom #mondaymotivation #happythoughts #happypdople #goodlighting #alittlemakeup #mytime #Mojih60 #minutazame #srecna #srecnazena #animalprint #tigerqueen #tigerprint #cheetahprint #leopardprint #brownhairdontcare #mamamaria #lifeofastar #anamariamitic

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

View this post on Instagram

Ko rano rani … 😄 . . . Ja, sem v klubu jutranjih. Ni mi problem še pred dnevom odpret oči, se odplazit do kopalnice, v miru in tišini spiti kavo in pričakat sonce! 🤩💪🏼🌞💐🌻 . . . Tukaj delam selfi, da ga pošljem staršem, pa se @lukakozamernik ni hotel slikat, in sem ga samo elegantno cenzurirala 😎 . . . Priporočam, da tudi v prihajajočem dnevu preprosto cenzurirate vse težave, ki utegnejo pridet na pot. Via Pozitiva! 🥰🏆😍 . . . . . #vseslovenskavstaja #senadaljuje #sonce #presenečenje #sunnysunday #happyformyself #determined #couplegoals #motivationalfeeling #nomakeup #notrouble #justnatureandadog #zelenaslovenija #ifeelslovenia #mojadežela #ljubezen #najprejsebi #potemvsemostalim #klubranaura #jutranjaptica #jutrasonajlepsazjutraj #anamariamitic #motivira #mamamaria

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

Foto: Facebook

Zabava

Se spomnite Teje Rožen (Ljubezen po domače)? Ne boste verjeli, kaj se ji dogaja danes …

Published

on

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Teje, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Ko boste videli, kako se ima danes, boste ostali brez besed …

Pred leti smo Tejo Rožen in njenega očeta Jožeta Rožena smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kasneje pa še v komentatorski oddaji.

Teja, ki je srečo našla s Sebastjanom Likarjem, je kmalu po šovu sporočila veselo novico, da bo postala mamica. In ne dolgo po rojstvu prvega sina Filipa, je ponovno zanosila in rodila dvojčke.

Da ni lahko in da sta s partnerjem utrujena, je povedala za portal njena.si.

»Naše življenje je zdaj predvsem polno vsega, imamo se radi, lepo nam je, res lahko rečem, da smo srečni. Aleks in Alen lepo napredujeta, redno obiskujemo fizioterapije, tudi Filip ju je zelo lepo sprejel, tako da jih je res veselje opazovati, ko smo vsi skupaj,« je povedala za omenjeni portal.

 »Lagala bi, če bi rekla, da je vse popolno, vsi vemo, da nikjer ni. Na trenutke je namreč kar naporno usklajevati vse skupaj, sploh če še skoraj nič ne spiš (smeh). Pride dan, ko se nama zdi, da že pregorevava, ampak na srečo se vedno nekako malo ustaviva, pomiriva drug drugega in je to to,« je dodala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Razkrito, kdo je v resnici kriv za hud spor v šovu Poroka na prvi pogled

Published

on

Če ste budno spremljali eksperiment, potem odgovor najbrž že poznate. Za prepir med Blažem in Tino je z neumestnimi pripombami kriv Alešev prijatelj …

Ko sta Aleš in Anna po poročnem slavju zapustila prizorišče, so ostali pari ter tudi svatje, Aleševi prijatelji, ostali in se še zabavali dalje. Ne le Blaž, še marsikdo drug je morda malce pregloboko pogledal v kozarček.

Videli smo lahko, da so se pari iz eksperimenta družili s svati, Aleševi trije prijatelji so pristopili do Žana in Maše. Ta je sicer kasneje komentirala, da ji takšne vrste moški niso všeč: »Meni, na žalost, takšni moški, kot so bili svatje, niso preveč všeč, no. Ne maram takih čizi moških. Se mi zdi, da se moški mora še vedno obnašat in še vedno bit moški.«

Česa kamere niso prikazale?

Jabolko spora med Tino in Blažem naj bi bil eden izmed Aleševih svatov. Kot je razkrila pri večerji Meri, je Tina na slavju omenila, da bo po končanem eksperimentu v Ljubljani potrebovala stanovanje.

Na slednje se je odzval Alešev prijatelj, ki je naznanil, da ima na voljo stanovanje, ko pa ga je Tina povprašala po višini najemnine, je postregel z nespodobnim predlogom. Blaževi soprogi je namreč dejal, da se bosta že dogovorila in namignil, da bi lahko bivala brezplačno, kar seveda ni ušlo Blažu. Ta se je odzval tako kot se zna, s šalo, dejal je, da se Tina prodaja za denar.

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals