Ana Marija Mitič poskrbela za šok

Znana igralka in komedijantka Ana Maria Mitič vsekakor zna poskrbeti, da se za hip ustavimo na njenem zidu družbenih omrežij. Tako je nedavno objavila fotografijo, na kateri je z nandujem, večjim pričem. Ob tem je zaopisala, da lahko pozabimo na majhne kužke, ki jih nosimo v torbicah, čas je za ekstravaganco.

“Ok, lubčki, čas je za ekstravaganco:
pozabte majhne puhaste kužke za v torbico, jaz si bom za ljubljenčka omislila kar nanduja. Pa da vidim začudene poglede ob sprehodu po ljubljanski promenadi Minuta za izobrazbo: nandu je vrsta ptic staročeljustnic iz Južne Amerike. So podobni nojem, le da so manjši. Tale je pa bejba, glejte, kako zna pozirat!
,” je zapisala Mitičeva poleg fotografije, ki jo je objavila na Facebooku. Na njej je, tako kot vedno, nasmejana do ušes, ob njej pa preprosto in umirjeno pozira nandu.

Mitičeva, ki ji je po porodu uspelo izgubiti kar nekaj odvečnih kilogramov, ki jih je zvesto nosila na sebi vrsto let, mnoge sedaj navdušuje s svojo lepo postavo in jim je v navdih pri hujšanju. Tudi mi se strinjamo, da je Mitičeva zelo lepa mamica in z veseljem prebiramo njene objave.

View this post on Instagram

Danes sem tigrica! (tako se namreč ljubkovalno reče dami, ki se rada obleče v živalske vzorce) 🐆❤️🐾 . . . Sem Slovenka in rada uporabljam naš jezik v vsej njegovi veličini, pa vendar si moram priznati, da sem in tja na plano rad pokuka kak balkanski gen. Predvsem, kadar se butnem v mezinčka ali pri izražanju vseh vrst ljubezni.🥳 No, pa pri praznovanjih tudi: saj veste, tudi pretekla osebna izkaznica je razlog za slavje! 🔥👍🏼🍾🧆🎂 Naj bo danes slavnosten dan, čeprav ni praznik. Zame je že zato, ker sem zjutraj od prijateljice @andrejasonc dobila lepo sporočilo: sliko kave s srčkom. 💜 . . . . . #srčen #ponedeljek #motivacija #mondaywisdom #mondaymotivation #happythoughts #happypdople #goodlighting #alittlemakeup #mytime #Mojih60 #minutazame #srecna #srecnazena #animalprint #tigerqueen #tigerprint #cheetahprint #leopardprint #brownhairdontcare #mamamaria #lifeofastar #anamariamitic

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

View this post on Instagram

Ko rano rani … 😄 . . . Ja, sem v klubu jutranjih. Ni mi problem še pred dnevom odpret oči, se odplazit do kopalnice, v miru in tišini spiti kavo in pričakat sonce! 🤩💪🏼🌞💐🌻 . . . Tukaj delam selfi, da ga pošljem staršem, pa se @lukakozamernik ni hotel slikat, in sem ga samo elegantno cenzurirala 😎 . . . Priporočam, da tudi v prihajajočem dnevu preprosto cenzurirate vse težave, ki utegnejo pridet na pot. Via Pozitiva! 🥰🏆😍 . . . . . #vseslovenskavstaja #senadaljuje #sonce #presenečenje #sunnysunday #happyformyself #determined #couplegoals #motivationalfeeling #nomakeup #notrouble #justnatureandadog #zelenaslovenija #ifeelslovenia #mojadežela #ljubezen #najprejsebi #potemvsemostalim #klubranaura #jutranjaptica #jutrasonajlepsazjutraj #anamariamitic #motivira #mamamaria

A post shared by Ana Maria Mitic (@anamariamitic) on

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com