Domov Zanimivosti Miran Rudan zapustil Pop Design, to je iskreno povedal

Miran Rudan zapustil Pop Design, to je iskreno povedal

Potem ko je v javnost prišla novica, da pevec Miran Rudan zapušča skupino Pop Design, se je oglasil še sam in iskreno povedal nekaj besed.

Res je, skupino Pop Design zapuščajo pevec Miran Rudan, basist Tomaž Zajšek in klaviaturist Tomaž Pavlin. Skupaj z odličnim kitaristom Majem Vlašičem in bobnarjem Miho Recljem bosta del skupine MIRAN RUDAN BAND, ki bo nadaljevala začrtano glasbeno pot. Vse uspešnice, ki zaznamujejo glasbeno kariero Mirana Rudana in jih je občinstvo v vseh teh letih na koncertih  vzelo za svoje in so zaradi tega  že malodane ponarodele, bodo zaradi nove mladostne energije zagotovo zvenele še boljše in še bolj sveže. Nova ekipa, pa tudi že pripravlja nove pesmi, za katere smo vsi prepričani, da bodo pri poslušalcih in obiskovalcih koncertov vsaj tako popularne, kot je Medena na koncertnih prizoriščih in radijskih postajah.  

Na družbenih omrežjih se je oglasil tudi Miran Rudan in vsem pojasnil: »Dragi moji. Dragi naši.
Verjetno je tudi že do vas prišla novica, da sem zapustil Pop design… Prav tako tudi Tomaž Zajšek in Tomaz Pavlin.
Hvala vsem, ki ste bili z nami in, ki boste z nami še naprej.
Mi trije smo se povezali s kitaristom Maj Vlašič in bobnarjem Miha Recelj in nadaljujemo s še večjim zagonom in še več energije. Se vidimo na nastopih.«

Foto: Facebook