Domov Glasba Jan Plestenjak spil kozarček preveč in priznal, da ga pogreša

Jan Plestenjak spil kozarček preveč in priznal, da ga pogreša

Naš priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak se svojim oboževalcem pogosto oglasi preko družbenih omrežij in razveseljuje s svojimi mislimi in fotografijami. Po njegovih objavah sodeč pa lahko sklepamo, da je šarmantni pevec tudi zelo čustven, saj večkrat objavi kak zelo globok in čustven stavek.

Včeraj je napisal objavo, v kateri je priznal, da je spil kozarček ali dva preveč in morda tudi zato nekoliko razgalil svojo dušo in vsem zapisal, kako se počuti: “..vem, da sem spil kozarcek ali dva prevec…vem, da ni noben datum, obletnica, skratka-ni razloga…poslusam ga-mojega dragega prijatelja…prijatelja, ki me je v 10 minutah, pri meni doma, ko sem bil star 25 let, naucil vec kot vse sole in faksi…prijatelj, s katerim sem mnogo kasneje izvedel vsaj 12 koncertov…prezivel in prepil vecere norosti… Pogresam ga – ‘starega’, ki me je klical ‘mali moj’… Se vedno me inspirira..

Jan je seveda pisal o svojem preminulem prijatelju, zelo uspešnem hrvaškem glasbeniku Oliverju Dragojeviću. Njegovo objavo si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook