Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 15. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 15/08/2020

»Sreča je, kadar se vsakdanje reči svetijo kakor zlato.« Pam Brown

Današnji dan je namenjen srčnosti, velikodušnosti, izražanju ljubezni do ljudi, živali, narave, umetnosti in svobodi. Bodimo odprti danes za vse, ob čemer nam poje srce.

Lahko se nam zgodi, da v svojem navdušenju nad vsemi mogočimi možnostmi v življenju malce skrenemo s poti. A danes se bomo lažje prilagodili spremembam, ki jih prinese življenje. To so lahko nov kraj bivanja, nove navade, drugačen način življenja. Tudi, če se bo danes pokazala možnost selitve in življenja v tujini, je večja verjetnost, da ostanemo zvesti domači zemlji. Vdano se bomo posvečali otrokom in družini, a ne bomo dovolili, da se kdo vpleta v naše življenje. Kažejo se neke težave in zanke, ki jih bo treba rešiti, saj ne bo šlo nič zlahka, a bomo vse premagali, obvladali, se borili do konca.

Današnji dan zna biti zanimiv. Če se odpovemo iluzornim predstavam o življenju in ga vzamemo preprosto takšnega kot je, bomo lahkotni in veseli, kot mali otroci.

Petnajstega smo danes. Številu 15 rečemo tudi število čudežev. Če bomo danes zašli v kakšne manjše, vsakdanje težave, se bo našla oseba, ki nam bo priskočila na pomoč in to ne glede na naš trud. Iz vseh koncev in krajev se bodo k nam stekala večja ali manjša materialna presenečenja. Računamo lahko tudi na pomoč družine ali prijateljev ter na darila, s katerimi nas bo obsipaval nasprotni spol.

V vsakem primeru pa moramo prevzeti odgovornost in se ji ne izogibati.

Lepo se imejmo danes.

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com