Dovolj je en kozarec na tešče in kilogrami se bodo vidno topili!

Ta odličen in zdrav napitek spada med najmočnejše recepte, s katerim vam bo uspelo veliko hitreje shujšati in izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Poskusite, nad rezultati boste navdušeni.

Potrebovali boste le tri sestavine, napitek je potrebno piti vsako jutro na tešče in rezultati so vidni že po enem tednu. Napitek pospešuje metabolizem, z njim boste uredili prebavo, dosegli pa tudi, da se maščoba veliko hitreje topi.

Ker je sestavljen iz zdravih sestavin, ga lahko pijete dokler želite oziroma, dokler z rezultati ne boste zadovoljni.

Za pripravo boste potrebovali eno rdečo grenivko, eno žličko cvetličnega medu in dve žlički jabolčnega kisa.

Grenivko olupite in narežite na koščke, dodajte kis in med in dobro zmešajte s paličnim mešalnikom. Če se vam zdi pregosto, dolijte še deciliter mlačne vode.

Napitek popijte zjutraj, ko se zbudite, nato pa počakajte vsaj eno uro in si privoščite zdrav zajtrk.

Napitek vsebuje vitamina A in C, kalcij, kalij, fosfor. Grenivka je znana kot zelo močan naravni antibiotik, še posebej zdravilne so njene pečke. Teh nikar ne zavrzite, ampak jih dobro zgrizite in pojejte oziroma jih ne izločajte, ko boste pripravljali napitek.

Prav tako pa rdeča grenivka vsebuje tudi zelo močne antioksidante, ti pospešujejo metabolizem in pripomorejo, da se maščobne obloge topijo hitreje, uravnavajo pa tudi sladkor v krvi.

Foto: Shutterstock

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com