Natalija Kolšek sporoča vsem: »Sem živa in zdrava!«

Prav neokusno se je nekdo ‘pošalil’ na račun priljubljene pevke Natalije Kolšek. Preko sms-a je namreč pričelo krožiti sporočilo, da je Natalija Kolšek umrla, ker je imela raka. Sporočilo je vsebovalo tudi podatek, kdaj naj bi bil pogreb.

Ko je presenečena pevka ugotovila, kaj se dogaja, poklical jo je namreč glasbeni kolega Zlatko Dobrič in se razveselil njenega glasu, je preko družbenega omrežja Facebook svojim sledilcem in oboževalcem sporočila, da je živa in zdrava kot riba: “Nekdo je pošiljal take sms-e Ne poznam razloga, a vam z veseljem in naaajvecjim življenjskim žarom javljam, da je z mano vse ok in sem živa in zdrava, ko riba.« Poleg pa je dodala tudi besedilo sms-a, ki naj bi krožilo naokoli.

Poklical me je glasbeni kolega Zlatko Dobric in se razveselil mojega glasu po telefonu , saj po prejetju tega smsa ni bil prepričan, kaj je z mano. Bizarno vse skupaj,” je še dopisala pevka.

Nekdo je pošiljal take sms-e 👀 Ne poznam razloga, a vam z veseljem in naaajvecjim življenjskim žarom javljam, da je z mano vse ok in sem živa in zdrava, kot 🐟👍😊

Objavil/a Natalija Kolšek dne Ponedeljek, 14. september 2020


Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com