Domov Za Navdih Numerološka analiza imena: Rok

Numerološka analiza imena: Rok

Ime Rok ima vibracijo števila 11, ki mu daje velike sanje in velika pričakovanja, močno senzibilnost, zasanjanost in notranji nemir.

Rok skozi življenje lahko pričakuje nekaj težav na zasebnem in službenem področju. Obstaja verjetnost, da  bo  deležen bolečih izkušenj in razočaranj,  a po vztrajnem boju na različnih področjih bo končno uspel.   Njegov glavni adut je pogum, ki mu pomaga preko težav in ovir.  Dobro je vedeti, da se mu življenje po mnogih težkih preizkušnjah počasi umiri v zrelih letih.

Rok deluje nevsakdanje. S karizmo, magnetizmom ter z ustvarjalnostjo se spoprijema z vsemi situacijami v življenju.  Ker je Rok zelo sanjav, bi mu pomagal aktivnejši način življenja. Nagnjen je k umetniškemu izražanju in v tradicionalne načine vnaša izvirnost. Je pogumen, izžareva moč. Lahko se zgodi, da bo v življenju veliko tvegal.  Mnogi se ukvarjajo z ekstremnimi športi. Med njimi je veliko dirkačev z avtomobili in motorji.

Zanj bi bilo dobro, da si postavi kriterije o tem, kakšno partnerko si želi. Namreč, nagnjen je k njihovi napačni izbiri, a sam ne zna biti.  Pogoste so večkratne zaljubljenosti in skrite zveze. S partnerko se običajno ne razume, nje se trdno oklene in iz zveze črpa moč.

Zaradi neodločnosti se mu rade izmaknejo mnoge priložnosti in možnosti v življenju.

V stiski in za sproščanje notranjega nemira  pomaga poslušanje glasbe na 432 Hz, ki je naravna frekvenca planeta, vseh živih bitij, torej tudi človeškega telesa in možganov. Roku povrne harmonijo, jo uravnovesi in ji omogoči ljubeča občutenja.

Vpliv števila imena je odvisen od vpliva ostalih števil v numerološkem izračunu posameznika.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya