Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Torek, 15. 9. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Torek, 15. 9. 2020

»Sreča je, kadar se vsakdanje reči svetijo kakor zlato.« Pam Brown

Današnji dan je namenjen individualnosti, vodenju, pionirskemu delu, ambicijam, novim začetkom, novitetam in ustvarjalnosti.  

Bioritem dneva pa kaže na to, da bomo mnogi začutili potrebo po tem, da se danes ukvarjamo z družino,  ki bo središče našega zanimanja. Trudili se bomo za odnose v njej in tudi za materialno blagostanje.  Glede na to, da bomo imeli toliko opraviti z njo, bomo precej težje uresničevali svoje osebne želje in ambicije.  Bo pa čisto super, če v družinsko življenje vnesemo kakšno noviteto: novo navado, običaj, pravilo. Morda uvedemo popoldansko družinsko telovadbo, igranje družabne igre pred odhodom otrok v posteljo, vsakemu družinskemu članu dodelimo eno redno dnevno nalogo v gospodinjstvu ali kaj podobnega.

Petnajstega smo danes. Številu 15 rečemo tudi število čudežev. Če bomo danes zašli v kakšne manjše, vsakdanje težave, se bo našla oseba, ki nam bo priskočila na pomoč in to ne glede na naš trud. Iz vseh koncev in krajev se bodo k nam stekala večja ali manjša materialna presenečenja. Računamo lahko tudi na pomoč družine ali prijateljev ter na darila, s katerimi nas bo obsipaval nasprotni spol.

V vsakem primeru pa moramo prevzeti odgovornost in se ji ne izogibati.

Mirne živce danes.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya