Oriana Girotto ostro nad znane Slovence, ki za pridobitev popularnosti prispevajo k rasti okužb

Nekateri znani Slovenci, med njimi tudi Marko Potrč in igralka Tanja Ribič, menijo, da je koronavirus covid-19 nekaj, kar bi lahko premagali z levo roko. Menijo tudi, da zaostreni ukrepi, nošenje mask ni potrebno. Temu pa se je odločno uprla Oriana Girotto in na družbeno omrežje Facebook objavila kar oster zapis:

“Hvala vsem znanim in manj znanim Slovencem, ki za pridobitev popularnosti dejansko prispevajo k rasti okužb. Lahko bi svojo ‘revolucijo’ tiho speljali in dejansko ne nosili mask (čeprav, roko na srce, koliko minut na dan nosite te famozne maske? Mogoče 10min v trgovinah? 2min na fitnesu na vhodu? In zaradi tega vsa ta revolucija? Kje ste pa bli, ko so se pojavili resni problemi??). A, ne, vaša misija je razširiti to dejanje, druge prepričati naj vas posnemajo. Ker najlažje je slediti populističnim valom in ovci govorit, naj ne bo ovca, da se bo pametnejša počutila. In, čestitam, ljudje vas dejansko poslušajo, še nikoli niste imeli toliko lajkov pod svojimi posti, bravo. Namesto, da bi bilo konec, ne, se zadeva širi. Korak naprej za vašo kariero, korak nazaj, za vse naše, če se spet vse zapre, če nas druge države izključijo. No, če se to zgodi, vam pošljem račun. Ker ste si prevzeli odgovornost.

Tako kot so mnogi podprli in verjeli Potrču in Ribičevi, pa ima tudi Oriana glas, ki lahko pomaga, da virus čim hitreje obvladamo in se pred njim ustrezno zaščitimo.

Ima Oriana prav?

Hvala vsem znanim in manj znanim Slovencem, ki za pridobitev popularnosti dejansko prispevajo k rasti okužb. Lahko bi…

Objavil/a Oriana Girotto dne Nedelja, 13. september 2020

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com