Domov Zanimivosti Ana Klašnja pojasnila, zakaj se je morala posloviti

Ana Klašnja pojasnila, zakaj se je morala posloviti

Bilo je tako hudo, da se je morala posloviti z odrov. Bila je žalostna in panična, pojasnjuje.

Naša prima balerina Ana Klašnja je pred kratkim doživela nesrečo, zaradi katere se je morala za nekaj časa posloviti od baletnega odra. Plesalka si je namreč poškodovala nogo in sicer tako močno, da je od bolečine jokala.

Kaj točno se je zgodilo, je pojasnila za portal 24ur.com: ““Ko je po prvem dejanju padel zastor, je mene tako močno začela boleti noga, kot kaže, je adrenalin takrat popustil, da nisem mogla več stopiti na nogo. To je bilo prav zakleto, kot filmska scena. Nisem mogla verjeti. Če bi le lahko stopila na nogo, bi nastop izpeljala do konca, a žal ni šlo. To je bila res grozna bolečina. V bistvu je šlo pri poškodbi za preobremenjenost sklepov, malo tudi zaradi obrabe sklepov in je pač v enem trenutku šel palični sklep na nogi. Nisem mogla več prenesti teže na nogo. Seveda sem od bolečine jokala, bila panična. Na srečo je bila v zaodrju Nina Noč, ki bi sicer morala moj del odplesati naslednji dan na ponovitvi, a je namesto, da bi po prvem delu šla domov, ostala in vskočila v predstavo namesto mene.”

Le nekaj dni po nesrečni poškodbi pa jo je že čakalo snemanje prve oddaje Slovenija ima talent, kjer že vrsto let sodeluje kot žirantka. Seveda se je snemanja udeležila, a namesto visokih petk tokrat obula udobne modne copate.

Kako resna pa je njena poškodba?

“Upam, da se bom že čez 14 dni sestavila in da bom čez kakšen mesec že dovolj pri močeh, da se vrnem na odre. Hodim na fizioterapijo, ki je v takšnih primerih zelo pomembna.,” je še optimistično dejala za omenjeni portal.

Foto: Facebook