Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ana Klašnja pojasnila, zakaj se je morala posloviti

Objavljeno

V redu

Bilo je tako hudo, da se je morala posloviti z odrov. Bila je žalostna in panična, pojasnjuje.

Naša prima balerina Ana Klašnja je pred kratkim doživela nesrečo, zaradi katere se je morala za nekaj časa posloviti od baletnega odra. Plesalka si je namreč poškodovala nogo in sicer tako močno, da je od bolečine jokala.

Kaj točno se je zgodilo, je pojasnila za portal 24ur.com: ““Ko je po prvem dejanju padel zastor, je mene tako močno začela boleti noga, kot kaže, je adrenalin takrat popustil, da nisem mogla več stopiti na nogo. To je bilo prav zakleto, kot filmska scena. Nisem mogla verjeti. Če bi le lahko stopila na nogo, bi nastop izpeljala do konca, a žal ni šlo. To je bila res grozna bolečina. V bistvu je šlo pri poškodbi za preobremenjenost sklepov, malo tudi zaradi obrabe sklepov in je pač v enem trenutku šel palični sklep na nogi. Nisem mogla več prenesti teže na nogo. Seveda sem od bolečine jokala, bila panična. Na srečo je bila v zaodrju Nina Noč, ki bi sicer morala moj del odplesati naslednji dan na ponovitvi, a je namesto, da bi po prvem delu šla domov, ostala in vskočila v predstavo namesto mene.”

Le nekaj dni po nesrečni poškodbi pa jo je že čakalo snemanje prve oddaje Slovenija ima talent, kjer že vrsto let sodeluje kot žirantka. Seveda se je snemanja udeležila, a namesto visokih petk tokrat obula udobne modne copate.

Kako resna pa je njena poškodba?

“Upam, da se bom že čez 14 dni sestavila in da bom čez kakšen mesec že dovolj pri močeh, da se vrnem na odre. Hodim na fizioterapijo, ki je v takšnih primerih zelo pomembna.,” je še optimistično dejala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Nika Zorjan s posebnim namenom pokazala svojo družino

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je navdušila s to fotografijo, na kateri je njena družina.

Znano je, da je pevka Nika Zorjan tudi velika ljubiteljica živali. Ima psičko Lili, ki se ji pri njej godi zelo dobro. In prav zaradi nje se je na družbenih omrežjih znašla pevkina celotna družina. Nemška bokserka je namreč praznovala rojstni dan in v ta namen so ji priredili pravo slavje. Lepa pevka pravi, da je Lili njihova družinska članica in zato si zasluži vse ugodnosti.

Danes praznuje 7. rojstni dan (oz. 50 človeških let ) naša ljubezen, LILI! Za večino izmed vas smo verjetno malo “usekana” družina, ampak Lili je naša družinska članica, ki nas osrečuje vsak dan. Lili, želim si, da boš z nami še doooolgo let, najrajši te mamo,”  je pripisala zraven fotografije, ki je požela veliko všečkov in rojstnodnevnih želja.

Naj bo Lili še naprej tako zadovoljna, pa želimo tudi iz uredništva portala BumNovice.si.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno povedal, da je zaradi tega močno vznemirjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec je razkril delček skrivnosti …

No, sedaj to sploh ni več skrivnost, Jan Plestenjak je izdal novo pesem skupaj v duetu z Marjetko Vovk. To je njuno prvo sodelovanje in verjamemo, da nas čaka zares prava glasbena poslastica.

Je pa Jan včeraj na družbeno omrežje dodal krajši posnetek, s katerim je pokazal, kako je snemanje videospota za pesem V naju še verjamem, potekalo in kje so snemali.

Jutri je dan…med vas bo zajadrala moja nova pesem-duet z Maraayo ‘V naju se verjamem’…Vedno znova, po toliko letih in po toliko izdanih pesmih, sem se vedno prijetno vznemirjen in v pricakovanju ali bo prisla do vasih src…,” pa je pripisal poleg posnetka. Vse si lahko ogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nov par na sceni, čeprav tega hollywoodskega para ni nihče pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Demi Moore in John Travolta sta po poročanju nova zaljubljenca, tako pravijo govorice, ki postajajo vse glasnejše. Po poročanju tujih medijev se John Travolta v zadnjem času ne loči od Demi Moore, videli pa so ju tudi na romantični večerji. Glavni ‘matchmaker’ je bil tokrat Bruce Willis, Demiin bivši mož.

Willis in Travolta sta prijatelja že vrsto let in potem, ko mu je Travolta priznal, da je po smrti žene Kelly Preston pripravljen na novo ljubezen, mu je Bruce predlagal, da se sreča z Demi. Nihče ni pričakoval tega novega hollywoodskega para, a o tem še nista spregovorila.

Spomnimo, žena Johna Travolte, igralka Kelly Preston, je lani izgubila težko bitko z rakom dojke, s katero se je borila na skrivaj. Poročena sta bila skoraj 30 let in skupaj sta imela tri otroke. Njun sin Jett, ki je leta 2009 tragično izgubil življenje v nesreči, je le povečala bolečino. Da se z izgubo žene in sina težko spopada, igralec ne skriva pred javnostjo in jima pogosto posveča objave na družbenih omrežjih.

Demi Moore, Travoltina domnevna nova zaročenka, je bila poročena trikrat. Prvič s Freddyjem Moorom, nato pa se je poročila z Bruceom Willisom. Z njim ima tri hčere. Tretji zakon je sklenila s 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem in z njim preživela 8 let. Demi od zadnje ločitve v javnosti ni potrdila nobene zveze in videli bomo, če bo priznala, da je njen novi fant John Travolta.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

NOVO! BUM IGRE

Igrajte spletne igre na Bum novicah! Obiščite naše BUM Igre!

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO