Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ana Klašnja pojasnila, zakaj se je morala posloviti

Objavljeno

V redu

Bilo je tako hudo, da se je morala posloviti z odrov. Bila je žalostna in panična, pojasnjuje.

Naša prima balerina Ana Klašnja je pred kratkim doživela nesrečo, zaradi katere se je morala za nekaj časa posloviti od baletnega odra. Plesalka si je namreč poškodovala nogo in sicer tako močno, da je od bolečine jokala.

Kaj točno se je zgodilo, je pojasnila za portal 24ur.com: ““Ko je po prvem dejanju padel zastor, je mene tako močno začela boleti noga, kot kaže, je adrenalin takrat popustil, da nisem mogla več stopiti na nogo. To je bilo prav zakleto, kot filmska scena. Nisem mogla verjeti. Če bi le lahko stopila na nogo, bi nastop izpeljala do konca, a žal ni šlo. To je bila res grozna bolečina. V bistvu je šlo pri poškodbi za preobremenjenost sklepov, malo tudi zaradi obrabe sklepov in je pač v enem trenutku šel palični sklep na nogi. Nisem mogla več prenesti teže na nogo. Seveda sem od bolečine jokala, bila panična. Na srečo je bila v zaodrju Nina Noč, ki bi sicer morala moj del odplesati naslednji dan na ponovitvi, a je namesto, da bi po prvem delu šla domov, ostala in vskočila v predstavo namesto mene.”

Le nekaj dni po nesrečni poškodbi pa jo je že čakalo snemanje prve oddaje Slovenija ima talent, kjer že vrsto let sodeluje kot žirantka. Seveda se je snemanja udeležila, a namesto visokih petk tokrat obula udobne modne copate.

Kako resna pa je njena poškodba?

“Upam, da se bom že čez 14 dni sestavila in da bom čez kakšen mesec že dovolj pri močeh, da se vrnem na odre. Hodim na fizioterapijo, ki je v takšnih primerih zelo pomembna.,” je še optimistično dejala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals