Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Več kot 20 let je odkar je Monica Lewinsky pod mizo osrečila predsednika ZDA Clintona

Objavljeno

V redu

Čeprav je nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton iz celotnega škandala prišel precej osramočen, je obsodbo javnosti najbolj občutila njegova nekdanja pripravnica.

Eden najbolj znanih škandalov z ljudmi na visokih položajih je zagotovo tisti med nekdanjim predsednikom ZDA Billom Clintonom in njegovo nekdanjo pripravnico Monico Lewinsky. Ta škandal je svet močno pretresel in pretresal Belo hišo, predvsem pa Clintonovo ženo Hilary.

Čeprav je Clinton v slavni izjavi zanikal, da je imel z Monico intimen odnos, je resnica povsem drugačna in je bila razkrita kljub zanikanju predsednika. Hillary je vsaj pred javnostjo možu oprostila afero in na njegovo ‘izlet’ zunaj zakonske zveze niso gledali kot na nekaj tako tragičnega.

Monica je v intervjuju za revijo People pred izidom zadnje sezone serije “American Crime Story”, ki se vrti med Clintonom in Lewinskyjevo povedala, da je padla na šarm nekdanjega predsednika. Takrat je imel 49 let, ona pa 22, z njim je sodelovala v Beli hiši. »Zame, takrat 22-letnico, je bila to kombinacija strahu in občudovanja, ker sem dobila priložnost delati v Beli hiši, ker sem delala za predsednika in ker sem delala z moškim, ki je imel neverjetno energijo in karizmo in ki je bil pozoren do mene “Bila sem zaljubljena vanj, tako kot mnoge druge. V sebi je imel tisto neverjetno karizmo, neverjeten čar in bila sem kot bi bila pijana od ljubezni,” je razkrila zdaj zrela ženska Monica.

Monica in Bill foto: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

foto: FRANK MICELOTTA/FX/PICTUREGROUP/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Nika Zorjan s posebnim namenom pokazala svojo družino

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je navdušila s to fotografijo, na kateri je njena družina.

Znano je, da je pevka Nika Zorjan tudi velika ljubiteljica živali. Ima psičko Lili, ki se ji pri njej godi zelo dobro. In prav zaradi nje se je na družbenih omrežjih znašla pevkina celotna družina. Nemška bokserka je namreč praznovala rojstni dan in v ta namen so ji priredili pravo slavje. Lepa pevka pravi, da je Lili njihova družinska članica in zato si zasluži vse ugodnosti.

Danes praznuje 7. rojstni dan (oz. 50 človeških let ) naša ljubezen, LILI! Za večino izmed vas smo verjetno malo “usekana” družina, ampak Lili je naša družinska članica, ki nas osrečuje vsak dan. Lili, želim si, da boš z nami še doooolgo let, najrajši te mamo,”  je pripisala zraven fotografije, ki je požela veliko všečkov in rojstnodnevnih želja.

Naj bo Lili še naprej tako zadovoljna, pa želimo tudi iz uredništva portala BumNovice.si.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak iskreno povedal, da je zaradi tega močno vznemirjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljeni slovenski pevec je razkril delček skrivnosti …

No, sedaj to sploh ni več skrivnost, Jan Plestenjak je izdal novo pesem skupaj v duetu z Marjetko Vovk. To je njuno prvo sodelovanje in verjamemo, da nas čaka zares prava glasbena poslastica.

Je pa Jan včeraj na družbeno omrežje dodal krajši posnetek, s katerim je pokazal, kako je snemanje videospota za pesem V naju še verjamem, potekalo in kje so snemali.

Jutri je dan…med vas bo zajadrala moja nova pesem-duet z Maraayo ‘V naju se verjamem’…Vedno znova, po toliko letih in po toliko izdanih pesmih, sem se vedno prijetno vznemirjen in v pricakovanju ali bo prisla do vasih src…,” pa je pripisal poleg posnetka. Vse si lahko ogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nov par na sceni, čeprav tega hollywoodskega para ni nihče pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Demi Moore in John Travolta sta po poročanju nova zaljubljenca, tako pravijo govorice, ki postajajo vse glasnejše. Po poročanju tujih medijev se John Travolta v zadnjem času ne loči od Demi Moore, videli pa so ju tudi na romantični večerji. Glavni ‘matchmaker’ je bil tokrat Bruce Willis, Demiin bivši mož.

Willis in Travolta sta prijatelja že vrsto let in potem, ko mu je Travolta priznal, da je po smrti žene Kelly Preston pripravljen na novo ljubezen, mu je Bruce predlagal, da se sreča z Demi. Nihče ni pričakoval tega novega hollywoodskega para, a o tem še nista spregovorila.

Spomnimo, žena Johna Travolte, igralka Kelly Preston, je lani izgubila težko bitko z rakom dojke, s katero se je borila na skrivaj. Poročena sta bila skoraj 30 let in skupaj sta imela tri otroke. Njun sin Jett, ki je leta 2009 tragično izgubil življenje v nesreči, je le povečala bolečino. Da se z izgubo žene in sina težko spopada, igralec ne skriva pred javnostjo in jima pogosto posveča objave na družbenih omrežjih.

Demi Moore, Travoltina domnevna nova zaročenka, je bila poročena trikrat. Prvič s Freddyjem Moorom, nato pa se je poročila z Bruceom Willisom. Z njim ima tri hčere. Tretji zakon je sklenila s 15 let mlajšim Ashtonom Kutcherjem in z njim preživela 8 let. Demi od zadnje ločitve v javnosti ni potrdila nobene zveze in videli bomo, če bo priznala, da je njen novi fant John Travolta.

Foto: Profimedia

NADALJUJTE Z BRANJEM

NOVO! BUM IGRE

Igrajte spletne igre na Bum novicah! Obiščite naše BUM Igre!

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO