Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ksenija Benedetti opozarja: »To je zadnji vlak!«

Objavljeno

V redu

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, nekdanja vodja Protokola Republike Ksenija Benedetti, se, vsaj po njenih objavah na družbenih omrežjih sodeč, striktno drži navodil stroke glede koronavirusa covid-19. Nosi masko in upošteva ostala navodila. Prav tako pa lahko z masko opazimo tudi njenega soproga, priljubljenega igralca Borisa Cavazzo.

Pred kratkim sta se udeležila predstave , ki se je odvijala v ljubljanskem Mini Teatru. Nastala je fotografija, ki jo je Benedettijeva objavila na družbenih omrežjih, poleg pa je zapisala: »Verjetno zadnji vlak za gledališče do zaprtja. Vsi ptice. Predstava za vse gledališke zvezdice. Čestitke ekipi!«

Čeprav si najbrž tega prav nihče izmed nas ne želi, a Ksenija ima najbrž prav. Koronavirus terja žrtve in pred nami je spet težje obdobje. Da bi čim prej minilo, pa velja za vse – bodimo odgovorni!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Luka Jezeršek (MasterChef) pokazal najmlajšega sina in o njem razkril to

Objavljeno

V redu

Avtor

Objava na Instagramu je naletela na velik odziv.

Priljubljeni kuharski chef in sodnik slovenskega MasterChefa, Luka Jezeršek svoje številne spletne prijatelje preko Instagrama pogosto razveseli z družinskimi utrinki. Tokrat je namenil objavo svojemu najmlajšemu sinu Japcu, ta je namreč dopolnil že tri leta.

»Preden zrasteš do neba, bodi še malo naš “tamau” je ob dveh fotografijah  zapisal Jezeršek, na drugi pokazal tudi starejšega sina Urha.

V zakonu z Aleksandro so se jima rodili trije otroci, par ima še hčerko Sofijo.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Ste vedeli, da pevka Nuška Drašček v resnici opravlja takšen poklic?

Objavljeno

V redu

Avtor

Tega ne bi nikoli uganili! Njena služba je …

Slovenska pevka zabavne in resne glasbe, Nuška Drašček ima zelo zanimiv poklic, za katerega mnogi niso vedeli. Že drugo leto namreč poučuje na akademiji za glasbo.

»Opravila sem potrebna izobraževanja, dobila naziv docentke in se posvetila pedagoškemu delu. Kako stroga sem, bi najbolj korektno povedali sicer študentje, a ko me mama pokliče, me vedno vpraša, ali so še vsi živi,«  je malce v šali razkrila za revijo Lady.

Zanimivo, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Zorjan šokirala z objavo: »To je moj zadnji vikend«

Objavljeno

V redu

Avtor

Priznala je, da jo stiska pri srcu. Tudi vas bo njena objava zelo presenetila …

Priljubljena slovenska pevka Nika Zorjan je svoje številne oboževalce presenetila z objavo, ki jo je dodala na družbeno omrežje. Razkrila je namreč, da se poslavlja od številke dve.

»To je moj zadnji vikend v življenju, ko mam številko 2 na prvem mestu. Priznam, da me malo stisne, ko se zavem, kako hitro mineva čas in tečejo leta, po drugi strani pa me stisne od sreče in hvaležnosti, ko pomislim na vse ljudi, ki so (ste) z mano, ki me imajo radi in mi polnijo dušo in srce. je zapisala.

Mnogi so njeno objavo všečkali, mnogi oboževalci so ji kar vnaprej čestitali za rojstni dan, eden izmed komentarjev, s katerim se zelo strinjamo, pa se je glasil: »Leta so le številka, važno je kakšna si v srcu in duši.«

Ste tudi vi presenečeni, da bo priljubljena pevka dopolnila že 30 let?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals