Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 15. 11. 2020

  • Avtor: Asya
  • 15/11/2020

Dobro jutro, dober dan, srčne in srčni! Nedelja je danes. Obeta se nam sproščen in ležeren dan, kot se zanjo spodobi. A ni super!

“Pričakovanja te umaknejo iz sedanjosti. Tvoj svet pa se dogaja tukaj in zdaj.”

Tjaša Dorelay

Petnajstega smo danes. Danes bosta do izraza prišla vaša čutnost in telesna privlačnost, kar se bo poznalo v zasebnih in službenih odnosih. Iz tega naslova namreč lahko pričakujete pomoč drugih ljudi. Deležni boste ne le pomenljivih pogledov, pač pa tudi kakšnih drobnih uslug, materialnih pozornosti manjših vrednosti ali pomoči ob pravem času. Številu 15 rečemo tudi število čudežev.

Sami ne jemljite preresno pomenljivih gest in pogledov nasprotnega spola, saj vas lahko zapelje iluzorna misel o princu na belem konju, ki v resnici ne obstaja. Svojo zablodo bi hitro obžalovali in v vas bi se naselilo nezadovoljstvo zaradi svoje odločitve.

Bodite ustvarjalni danes in izrazite se. Pišite pesmi, pravljice, romane, strnite svoje misli in izlijte svoja čustva v svoje dnevnike. Prodajniki, pišite prodajne oglase in jih čustveno obarvajte, zmagali boste.  Danes ustvarjajte stike z ljudmi, malce bolj odprti bodite za svet okoli vas.  

Uspevali boste v poklicih, v katerih pomagate drugim. V medicini in v alternativnem zdravilstvu.  Dan je ugoden tudi za vse, ki se ukvarjate s kmetijstvom, živinorejo, veterinarstvom, arhitekturo, oblikovanjem, vrtnarstvom, cvetličarstvom in kuhanjem.

Ne bodite skopuški do svojih dragih.

Naj vam sije sonce v vsak kotiček vašega življenja.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com