Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Po obtožbah se je javno oglasila Denisova mati in povedala svojo resnico

Objavljeno

V redu

Denis je dejal, da ga je zapustila in da z njim noče imeti stikov. Sedaj je mati povedala svojo plat zgodbe.

Denis, ki je prostovoljno zapustil šov Kmetija, je svojim sotekmovalcem razkril delček svoje žalostne življenjske zgodbe. Dejal je, da je, da je imel zelo težko otroštvo in da ga je mati zapustila.

Za žurnal24 je dodal še, da naj bi pogosto sam skrbel za deset let mlajšega bratca, ker je mati delala. Konec drugega letnika naj bi ga spodila in da brata ni videl že več let.

A njegova mati je sklenila, da pove svojo plat zgodbe. Kot piše žurnal24, je preko družbenih omrežij objavila pismo, v katerem razkriva svojo resnico.

Dragi sin! Pretresena sem nad tvojo javno predstavo in nad tem, kako si me očrnil v javnosti. Zato sem moram oglasiti in demantirati neresnice, ki si jih izrekel v javnosti. Za tvoj odhod v resničnostni šov Kmetija sem izvedela na FB strani ‘Rogatec, naš kraj’. To sem pozdravila s srčkom. Po nekaj minutah sem prejela pisno grožnjo tvojega očeta, naj to izbrišem, ker v ničemer nisem zraven, da je to tvoja volja in da me boš poteptal pred vso Slovenijo. Ravno to pa si tudi naredil. Zelo si me prizadel, ker si izrekal neresnice. S tem si prizadel tudi svojega brata,” se glasi začetek njenega pisma, nato pa je dodala še, da je z ločitvijo zaščitila oba otroka. Delala je tudi popoldneve, zanju pa naj bi skrbeli njeni starši ali soseda. Dodaja, da jima nikoli ni prepovedala stikov z očetom.

V pismu, ki ga je objavila javno, razkriva, da naj bi se Denis pri 17 letih sam odločil, da gre k očetu. Po prometni nesreči se je vrnil k njej, pri njej okreval, nato pa odšel na delo v tujino.

“Ob vsaki vrnitvi iz tujine si se oglasil tudi pri meni, tvoji mami in pri tvojem bratu. Naenkrat si prekinil stike z menoj in še zdaj ne vem, zakaj. Velikokrat sem te klicala, pošiljala sporočila, vendar se  mi nisi več javil, končno si mojo številko blokiral. Ne poznam razloga. Izbral si napačen način, da bi postal prepoznaven. Napačen zato, ker si govoril neresnice o meni, tvoji mami. Slovenija te je spoznavala 9 tednov, jaz te poznam celo življenje, zato imam kot tvoja mati pravico in dolžnost, da na tvoje lažne navedbe javno odgovorim. Čeprav si me hudo prizadel, te imam še vedno rada, saj si moj otrok, pri meni si vedno dobrodošel in vedno sem ti pripravljena pomagati. Vrata mojega doma so ti odprta,” je med drugim zapisala v svojem pismu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Letošnje dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled bo presenetilo vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Prihaja nova sezona, a ta bo zelo drugačna od prve …

Na male televizijske ekrane se ponovno vrača zelo priljubljeni šov Poroka na prvi pogled. Slovenska različica šova bo ponovno prikazovala šest parov, a zdi se, da bo nova sezona še bolj zanimiva in pestra od prejšnje.

Razkrito je že, da v šov prihajata dve zelo znani Slovenki, ki smo ju že spremljali v raznih slovenskih šovih, dogajanje bosta zagotovo popestrili.

Z novo sezono pa prihajajo tudi nepričakovani in nenavadni dogodki.

»V tej sezoni so se med pari zgodile spremembe, ki so sicer mogoče, ampak zelo malo verjetne, zato lahko gledalci pričakujejo nekoliko nenavadne premike v dinamiki med pari, ki jih v prejšnji sezoni nismo videli,« je namreč že razkril psiholog Timorej Strnad, ki smo ga spoznali že v prvi sezoni.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals