Connect with us

Zabava

Kmetija: Po obtožbah se je javno oglasila Denisova mati in povedala svojo resnico

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Denis je dejal, da ga je zapustila in da z njim noče imeti stikov. Sedaj je mati povedala svojo plat zgodbe.

Denis, ki je prostovoljno zapustil šov Kmetija, je svojim sotekmovalcem razkril delček svoje žalostne življenjske zgodbe. Dejal je, da je, da je imel zelo težko otroštvo in da ga je mati zapustila.

Za žurnal24 je dodal še, da naj bi pogosto sam skrbel za deset let mlajšega bratca, ker je mati delala. Konec drugega letnika naj bi ga spodila in da brata ni videl že več let.

A njegova mati je sklenila, da pove svojo plat zgodbe. Kot piše žurnal24, je preko družbenih omrežij objavila pismo, v katerem razkriva svojo resnico.

Dragi sin! Pretresena sem nad tvojo javno predstavo in nad tem, kako si me očrnil v javnosti. Zato sem moram oglasiti in demantirati neresnice, ki si jih izrekel v javnosti. Za tvoj odhod v resničnostni šov Kmetija sem izvedela na FB strani ‘Rogatec, naš kraj’. To sem pozdravila s srčkom. Po nekaj minutah sem prejela pisno grožnjo tvojega očeta, naj to izbrišem, ker v ničemer nisem zraven, da je to tvoja volja in da me boš poteptal pred vso Slovenijo. Ravno to pa si tudi naredil. Zelo si me prizadel, ker si izrekal neresnice. S tem si prizadel tudi svojega brata,” se glasi začetek njenega pisma, nato pa je dodala še, da je z ločitvijo zaščitila oba otroka. Delala je tudi popoldneve, zanju pa naj bi skrbeli njeni starši ali soseda. Dodaja, da jima nikoli ni prepovedala stikov z očetom.

V pismu, ki ga je objavila javno, razkriva, da naj bi se Denis pri 17 letih sam odločil, da gre k očetu. Po prometni nesreči se je vrnil k njej, pri njej okreval, nato pa odšel na delo v tujino.

“Ob vsaki vrnitvi iz tujine si se oglasil tudi pri meni, tvoji mami in pri tvojem bratu. Naenkrat si prekinil stike z menoj in še zdaj ne vem, zakaj. Velikokrat sem te klicala, pošiljala sporočila, vendar se  mi nisi več javil, končno si mojo številko blokiral. Ne poznam razloga. Izbral si napačen način, da bi postal prepoznaven. Napačen zato, ker si govoril neresnice o meni, tvoji mami. Slovenija te je spoznavala 9 tednov, jaz te poznam celo življenje, zato imam kot tvoja mati pravico in dolžnost, da na tvoje lažne navedbe javno odgovorim. Čeprav si me hudo prizadel, te imam še vedno rada, saj si moj otrok, pri meni si vedno dobrodošel in vedno sem ti pripravljena pomagati. Vrata mojega doma so ti odprta,” je med drugim zapisala v svojem pismu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Znano, kdaj se vrača ta priljubljeni slovenski resničnostni šov

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Na POP TV so delili zelo veselo novico …

Na POP TV se vrača zelo priljubljeni kuharski šov MasterChef, kar so ustvarjalci razkrili že pred časom. Sedaj pa so sporočili še točen datum, šov se na televizijske ekrane vrača 18. marca.

»Letošnja sezona prinaša nekaj novosti. Poleg tega, da bomo oddajo lahko spremljali kar štiri dni v tednu, med ponedeljkom in četrtkom, producenti obljubljajo še nekaj novosti so zapisali.

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Poroka na prvi pogled: Šok že takoj na začetku

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Obeta se zelo razburljiva sezona …

Začela se je tretja sezona šova Poroka na prvi pogled. V prvi epizodi sta se poročila Marko in Sara, v drugi pa sta usodni da dahnila Miha in Olga.

A svatje niso bili najbolj zadovoljni nad Olgo. Menili so, da se je nekoliko obotavljala, preden je privolila v zakonsko zvezo z Miho.

Kot smo lahko videli, je bil Miha takoj navdušen nad svojo nevesto, Olga pa se je v resnici nekoliko obotavljala.

A zdi se, da se bosta morda vendarle ujela …

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Matej Zemljič (Skrito v raju), razkril, kakšen odnos ima z mamo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Priljubljeni igralec je razkril, kako je v resničnem življenju.

Znani in priljubljeni slovenski igralec Matej Zemljič, ki v novi seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je za revijo Lady povedal, kako se razume s svojo mamo.

“Z mojo mami imava zelo lep odnos. Velikokrat se nama tudi zgodi prenos misli, ko se pokličeva hkrati, ne da bi se to prej dogovorila. Nekako začutiva, kdaj ima nekdo slab dan in potrebuje pogovor. Najbolj sem ji hvaležen za vso brezpogojno ljubezen, dobro vzgojo in ogromno požrtvovalnosti, ki jo je razdajala vse otroštvo zame. In pa seveda za vsa nedeljska kosila. (smeh) Mami, hvala iz srca,” je dejal igralec za omenjeno revijo.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals