Domov Zabava Kaj se je zgodilo z Marijanom in Patty?

Kaj se je zgodilo z Marijanom in Patty?

Marijan Cerovac se je po koncu snemanja hrvaškega šova Ljubezen na vasi poročil s Tajko Patty. Parček, ki je rad zasebne trenutke delil z oboževalci, je pred meseci poniknil …

72-letni Marijan Cerovac je eden izmed najstarejših udeležencev šova Ljubezen na vasi, pozornost pa je pritegnil zlasti zaradi tega, ker se je šovu nepričakovano pridružila ženska iz Tajske, s katero si je pred tem dalj časa dopisoval. Marijan in Tajka Patty vse od prvega trenutka nista skrivala naklonjenosti drug do drugega, po šovu pa sta se tudi poročila. Po poroki sta sklenila prodati Marijanovo hišo in se preseliti v Pattyno rodno deželo, a se je vse skupaj precej zavleklo, saj za nepremičnino ni bilo zanimanja.

Zakonca sta svoje romantične trenutke redno delila z oboževalci na družbenem omrežju, zelo aktivna sta bila tudi na TikTok-u, kjer sta septembra objavila utrinek ob prvi obletnici skupnega razmerja. A zatem se je kot kaže nekaj spremenilo, Marijan in Patty sta namreč čez noč prenehala z vsemi objavami. Kdo ve, morda pa sta imela le dovolj žaljivih komentarjev, s katerimi so si jih nekateri prav grdo privoščili. 

Ljubezen na vasi

Foto: RTL in Facebook