Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrito: Je Tilen v šovu Kmetija zaradi močnih poznanstev?

Objavljeno

V redu

Ste tudi vi slišali, da naj bi Tilen Brglez prišel v šov Kmetija s pomočjo sorodstvenih vezi? Govorice so vse glasnejše, tik pred koncem šova je na plan udarila resnica …

Zaradi nekaterih izpadlih tekmovalcev šova Kmetija je v javnost prišla informacija, da naj bi bil finalist Tilen Brglez nečak lastnika trgovine Jager. Govorice so po koncu snemanja za mnoge postale še bolj verjetne, ker Tilen kot model sodeluje pri reklamiranju prodajnega asortimana omenjene trgovinske znamke in ker so v okviru promocije izdali tudi Slatničanov koledar Breskvice. A kakšna je resnica? Tilen je za portal njena.si pojasnil, zakaj je do govoric sploh prišlo in kako je povezan s trgovino Jager.

»Najprej naj pojasnim, da to ne drži, moj stric ni lastnik trgovine Jager, niti nisem kako drugače v sorodu s komerkoli iz podjetja. Mislim, da se je vse začelo na začetku šova, ko je na posestvo prispela tržnica in sem videl, da gre za omenjeno trgovino. Ker je bil Jager pred časom moj sponzor pri motokrosu, sem pred sotekmovalci komentiral v smislu, da je iz naših krajev, da se poznamo in da bodo zagotovo dali dovolj hrane, da ne bomo lačni. To je vse. In potem se je začelo govoriti, da sva v sorodu in da sem z njegovo pomočjo prišel v šov, ampak to seveda ni res.«

Kmetija( Posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals