Connect with us

Zanimivosti

Šok: Je ta znani pevec res kriv za razhod enega najbolj priljubljenih slovenskih parov?

Objavljeno

on

Sklenil je, da vse razkrije preko družbenih omrežij …

Pred kratkim je v javnost prišla novica, da se priljubljeni slovenski par Alex Volasko in Saša Lešnjek ločujeta. Kasneje pa so bile vse bolj glasne govorice, da naj bi imel prste vmes priljubljeni pevec Omar Naber. Ta naj bi imel romanco z Lešnjakovo.

Ker so postajale govorice vse glasnejše, je Naber sklenil, da o tem javno spregovori in jih zatre v kali.

»Pred kratkim sem zasledil, da naj bi bil krivec za ločitev Aleksa Volaska in Saše Lešnjek jaz. Zdaj, ko sem opazil, da se te napačne informacije viralno širijo, bom zadevo hitro ustavil.

Oba, tako Aleks kot Saša sta moja dobra prijatelja. S Sašo sva prijatelja že kakih 6 let, med drugim imava skupaj tudi duet je zapisal na družbenem omrežju in dodal: »Z Aleksom prijateljujeva že več kot 10 let. Pel sem jima tudi na njuni poroki. Strašansko zahrbten in nizkoten bi moral biti, da bi se po vsem tem spustil v kaj takega. V življenju sem že izkusil, kako je, ko med prijatelje posežejo punce, in lahko povem, da je zelo boleče in nepopravljivo. Prav zato mi kaj takega nikoli ne bi padlo na pamet, in tega ne bi storil nikoli. Govorice naj bi sprožila fotografija, ki jo prilagam. Niti meni, niti komurkoli okoli mene se ta fotografija ne zdi niti slučajno sporna, saj imava s Sašo zelo spoštljiv medsebojni odnos.«

Povedal je tudi, da te govorice blatijo tako njega kot tudi nekdanji par.

»Opravičila ne pričakujem, a samo sporočam, da sam nisem niti slučajno kriv za njun razhod. Novica me je razžalostila.

Obema želim vse najboljše in oba ostajata moja dobra prijatelja,« je zaključil.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals