Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vroče fotografije svetovno znane pevke vam bodo vzele sapo

Objavljeno

V redu

Zaljubljena in seksi. Rihanna v vročem perilu čaka Valentinovo. 

Mnogi še niso odstranili božičnih okraskov iz hiše, Rihanna pa se v rdečem spodnjem perilu že pripravlja na valentinovo. Pevka, oblikovalka, podjetnica je zdaj znova prevzela vlogo kreacij za znamko svojega spodnjega perila. Tudi boljšega modela ne bi mogla izbrati, saj preprosto blesti v rdeči barvi od glave do peta.

Rdeča čipka, mrežica, lateks ali preprosto – triki za valentinovo. Tako je imenovala svoje vroče fotografije Rihanna, ki bo kot kaže dobro pripravljena na praznik ljubezni.  

Ljubezen je v zraku, v postelji pa nov fant. 

Zapeljiva Rihanna, sicer nikoli ni dala vedeti, da za srečo potrebuje partnerja, je pa te praznike preživela v paru. Čeprav še ni uradno potrdila, da sta v zvezi, njena dejanja to več kot očitno povedo in sicer, da je njen fant reper A$AP Rocky. Glasbenika se poznata že leta, poleg poslovnega sodelovanja sta gojila prijateljstvo, zdaj delita tudi posteljo.  

Potem ko je Rihanna v začetku prejšnjega leta prekinila zvezo z milijarderjem Hassanom Jameelom, so se začele govorice, da je med njo in Rockyjem nekaj več. Dvomljivcem je par zaprl usta, saj je Rocky božič preživel z Rihannino družino na Barbadosu. Tam sta imela ljubezensko gnezdo, veliko nežnosti sta pokazala na romantičnih izletih.  

Vroče fotografije pevke Rihanne si lahko pogledate tukaj.

Foto: Getty Images

Zanimivosti

Saša Lendero priznala, česa ne zmore

Objavljeno

V redu

Avtor

Iskreno je priznala, da ona tega pač ne zmore …

Priljubljena slovenska pevka, Saša Lendero, se pogosto oglasi na družbenih omrežjih. Tokrat se je ubadala z vprašanjem, kako imajo nekateri lahko ves čas brezhibno pospravljeno stanovanje, priznala je, da sama tega ne zmore kljub temu, da pospravlja redno.

Pospravljam … in se sprašujem, kako je mogoče, da to počnem ves čas, pa vseeno nisem preveč uspešna. 🤪 Kar malo zavidam tistim, ki znajo vzdrževati red in organizacijo ves čas. Kako pa vam uspeva?,” je zapisala poleg fotografije, iz katere pa se smehlja. Njeno objavo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Tudi mi se sprašujemo podobno. Saša, ko boš našla odgovor, ga javi še nam!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Marko Vozelj namesto na koncert v bolnišnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja s slovenskim pevcem?

Na družbenem omrežju Instagram se je oglasil priljubljeni slovenski pevec Marko Vozelj, ki že nekaj časa uspešno hodi po samostojni glasbeni poti. Tako kot ostalim, je tudi njegovo koncerte preprečila epidemija koronavirusa, sedaj, ko pa bi lahko spet nastopal, pa se mu je pripetilo nepričakovano. Marko je moral namreč v bolnišnico. In to tik pred koncertom.

V življenju pričakuj tudi nepričakovano. Operacijski poseg, ki je bil nepričakovan in neizogiben,” je zapisal pevec in dodal fotografijo, s katere se vidi, da je v bolnišnici. Kaj se je zgodilo in zakaj je moral tako na hitro na nujno operacijo, pa ni pojasnil.

Želimo mu hitro okrevanje!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Manca Špik objavila spomin: »Minevajo tri leta …«

Objavljeno

V redu

Avtor

Spomnila se je in čudovito fotografijo.

Slovenska pevka Manca Špik sodi med tiste glasbenike, ki so skupaj na odru zapeli z legendarnim Oliverjem Dragojevićem. Ob njegovi obletnici smrti, pa so se mnogi spomnili nanj. Med njimi tudi Špikova, ki je včeraj delila čudovito fotografijo, na kateri sta skupaj in pojeta eno izmed njegovih večnih hitov Vjeruj u ljubav.

🎶Vjeruj v ljubav🎶 je bil njegov najlepši duet…Minevajo tri leta odkar si nas zapustil! Počivaj v miru, dragi prijatelj! 🕊🙏💙Katera pa je tvoja najljubša pesem od Oliverja?,” je poleg fotografije še zapisala Manca.

Katera je vaša najljubša?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO