Domov Zanimivosti Šok: Saša Lendero povedala takšno resnico o ločitvi

Šok: Saša Lendero povedala takšno resnico o ločitvi

Njene besede vas bodo zares zelo presenetile …

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero in njen dolgoletni partner, glasbeni producent Miha Hercog, sta pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila, da sta se razšla. Starša hčerke Arie sta med drugim zapisala, da ostajata v poslovnih odnosih, seveda pa bosta še naprej skupaj vzgajala hčerko.

A besede o ločitvi je Lenderova izgovorila že mnogo prej, ko je razkrila, da je od zaroke minilo že deset let.

»Od zaroke je več kot 10 let. Takoj zatem sva imela krizo in je vse skupaj propadlo. A vesela sem, da sva ostala skupaj in da imava danes lep in trden odnos. Čeprav nikoli ne veš, življenje prinese vse sorte je pojasnila pred časom za žurnal24.

Takrat je razkrila tudi, da si je njena hči Aria zelo želela, da se starša poročita. Hercog je Lenderovo zasnubil v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko in junija 2012 se je zgodila zares pravljična poroka.

Zdi pa se, da je imela Lenderova ves čas nek strah, saj je za omenjeni portal razkrila: »A  morda me je malce strah, saj so se naši prijatelji, dva para, poročili, sedaj pa se ločujejo. Eden po 13-ih letih zveze, drugi po 16-ih, a se oba para po dobrem letu poroke že ločujeta. Tega si res ne želim.«
Žal, pa so se njene preroške besede uresničile.

Foto: Facebook