Domov Zabava Znani Slovenec popolnoma šokiral s svojim novim videzom! Saj ga ne boste...

Znani Slovenec popolnoma šokiral s svojim novim videzom! Saj ga ne boste prepoznali …

Ko boste videli, kako je bil videti nekoč in kako je videti danes, boste ostali popolnoma brez besed.

Aleš Hrvatin Lujko je bil obraz prve sezone šova The Biggest Loser. Preden se je odločil za spremembo, je tehtal skoraj 224 kilogramov. Kot je dejal, mu je prav šov The Biggest Loser spremenil življenje, zapustil ga je s 150 kilogrami, a se ni ustavil. Njegov boj za lepše in bolj zdravo življenje se je s tem šele dobro pričelo.

Odločil se je za zdrav način prehranjevanja, redno se je gibal, danes pa postal tudi prehranski svetovalec in osebni trener. S partnerico uspešno pomagata drugim preko projekta Življenje na vagi.

Pred kratkim je svoje številne spletne prijatelje navdušil, ko jim je pokazal, kako je potekala njegova preobrazba. Trajalo je šest let in danes lahko ponosno pokaže svoje telo ter z njim sporoča vsem, ki si želijo shujšati, da je to mogoče.

»Še pred nekaj časa si nebi upal objavit to sliko. Preobrazba v 6 letih. Vloženo je bilo res ogromno truda, tako pri prehrani, kot pri gibanju Če veš, kakšni so tvoji cilji, ni nič težko!,« je zapisal poleg fotografij, ki vas bodo zares pustile odprtih ust. Najdete jih tukaj.

Foto: Facebook