Kontaktirajte nas

Zanimivosti

David Amaro prejel tak komentar, sedaj je to iskreno odgovoril

Objavljeno

V redu

Preberite si, kako je pevec odgovoril na komentar, ki ga je prejel. Vas je njegov odgovor presenetil?

Priljubljeni pevec David Amaro se je s svojo pesmijo Še vedno si lepa, predstavil na letošnji EMI. Mnogim je bila pesem zelo všeč in se jim je takoj usidrala v srce, nekateri pa menijo, da je pesem bolj primerna za popevko. Pevca smo vprašali, kaj meni o takšnem komentarju.

To da je pesem bolj za na popevko vzamem kot kompliment in hvala bogu da je temu tako, glede na to da bi Evropi radi predstavili Slovenijo  Kaj je lepšega kot pesmi ‘Slovenske Popevke’, ki so dejansko ogromen del slovenske kulture? In nekaj v čemer smo mi najboljši. Orkester. Melodije. Čustva. Za tem zelo močno stojim. Čas pa tako ali tako vedno pokaže svoje,« je iskreno odgovoril.

PREBERITE ŠE: David Amaro: “Nič me nikoli ni tako potolklo kot strto srce” INTERVJU

Foto: Matic Kremžar

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals