Domov Zanimivosti Sta to res Lili Žagar in Marko Potrč?! Saj ju ne boste...

Sta to res Lili Žagar in Marko Potrč?! Saj ju ne boste prepoznali …

Fotografije, ki sta jih objavila, vas bodo presenetile.

Znani slovenski par Lili Žagar in Marko Potrč, ki sta nekoč bila televizijska voditelja, tudi spoznala sta se na televiziji, sta svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo.

Lili je namreč delila fotografijo, na kateri sta še rosno mlada, poleg pa je pripisala, kako sta se spoznala.

»Spoznala sva se na televiziji. V redakciji se kaj dosti nisva videvala, saj sem jaz večino časa kot novinarka delala na terenu. Potem sem se mu pridružila kot voditeljica, da sem ga razbremenila, saj je pol leta vsak teden delal sam. Po tem se pa sploh več nisva videvala, saj sva se v redakciji izmenjevala; en teden on, en teden jaz. Dokler….

Dokler jaz nisem šla na Exit festival v Srbijo in se vrnila nazaj povsem brez glasu. Nič ne bi bilo narobe, če le ne bi morala tisti teden oddaje voditi jaz. Bojan Traven (takratni urednik) me je poklical v redakcijo, mi dal v roke časopis in rekel: “Naglas mi preberi to!” Vedela sem, da bo štala!Začela sem brat in po treh stavkih se mi je glas povsem zlomil in izustit nisem uspela niti črke več.

Pojasnila je še, da ni bil Potrč ravno najboljše volje, ko je izvedel, da jo bo nadomeščal: »Ampak Potrč je bil na poti na morje. S “prijateljico”!  In ni bil dobre volje, ko je izvedel, da mora obrnit in prit v Ljubljano delat namesto mene, ker sem jaz za vikend preveč glasno prepevala. Upsi!«

Kdo je naredil prvi korak in kako se je njuna ljubezenska pravljica pričela, pa si boste lahko prebrali v objavi, ki jo najdete spodaj.

Foto: Facebook