Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sta to res Lili Žagar in Marko Potrč?! Saj ju ne boste prepoznali …

Objavljeno

V redu

Fotografije, ki sta jih objavila, vas bodo presenetile.

Znani slovenski par Lili Žagar in Marko Potrč, ki sta nekoč bila televizijska voditelja, tudi spoznala sta se na televiziji, sta svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo.

Lili je namreč delila fotografijo, na kateri sta še rosno mlada, poleg pa je pripisala, kako sta se spoznala.

»Spoznala sva se na televiziji. V redakciji se kaj dosti nisva videvala, saj sem jaz večino časa kot novinarka delala na terenu. Potem sem se mu pridružila kot voditeljica, da sem ga razbremenila, saj je pol leta vsak teden delal sam. Po tem se pa sploh več nisva videvala, saj sva se v redakciji izmenjevala; en teden on, en teden jaz. Dokler….

Dokler jaz nisem šla na Exit festival v Srbijo in se vrnila nazaj povsem brez glasu. Nič ne bi bilo narobe, če le ne bi morala tisti teden oddaje voditi jaz. Bojan Traven (takratni urednik) me je poklical v redakcijo, mi dal v roke časopis in rekel: “Naglas mi preberi to!” Vedela sem, da bo štala!Začela sem brat in po treh stavkih se mi je glas povsem zlomil in izustit nisem uspela niti črke več.

Pojasnila je še, da ni bil Potrč ravno najboljše volje, ko je izvedel, da jo bo nadomeščal: »Ampak Potrč je bil na poti na morje. S “prijateljico”!  In ni bil dobre volje, ko je izvedel, da mora obrnit in prit v Ljubljano delat namesto mene, ker sem jaz za vikend preveč glasno prepevala. Upsi!«

Kdo je naredil prvi korak in kako se je njuna ljubezenska pravljica pričela, pa si boste lahko prebrali v objavi, ki jo najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Manca Špik se je pohvalila z novim! Res je lepotec in vzelo vam bo sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vanj zaljubila na prvi pogled.

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik, ki je že pred časom oznanila, da je samska, razšla se je s partnerjem, s katerim ima hčero Lano, zna uživati življenje. Svojim številnim spletnim sledilcem se pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij, tokrat jih je razveselila z novico, da ima novega. Ponosno je pokazala nekaj fotografij, poleg njih pa pripisala: »Črnega sem si zaželela… in ga kooončno tudi dobila!
Pravzaprav smo hkrati dobile črne lepotce prav vse @ackondor pevske ⭐️zvezde⭐️!
Ponosna in hvaležna za to!«

Vam je všeč? Nam je zelo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Boštjan Romih tako lepo hčer? Njena lepota vas bo osupnila …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova starejša hči je postala zares prava lepotica.

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj Boštjan Romih je oče treh otrok. Ima dve hčeri, Roso in Lilo, ter sina Dana.

Najstarejša, Rosa, je dopolnila že 18 let in njena starša, Boštjan in Lara sta lahko upravičeno ponosna nanjo.

Kot piše portal njena, je Rosa pred časom za revijo Smrklja razkrila, katere vrednote sta starša predala njej in njeni sestri ter bratu.

“Teh je kar veliko, med glavne pa bi vseeno štela pravičnost, uspeh, prijaznost, svobodo, ustvarjanje, ljubezen in odgovornost,”  je dejala.

Kako čudovita je družina Romih, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tanja Žagar objavila fotografijo, ki vam bo vzela sapo

Objavljeno

V redu

Avtor

Številni njeni oboževalci so bili navdušeni.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar svoje spletne prijatelje redno razveseljuje s fotografijami. Tokrat je z njimi delila zares čudovit poletni utrinek.

»Današnji prečudovit sončni zahod pa delim z vami. Všeč??? je zapisala na soj Facebook zid in dodala čudovito fotografijo sončnega zahoda.

Pevka očitno s svojo družino uživa ob morju. Odkar je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, so zanjo takšni trenutki zagotovo neprecenljivi.

Fotografijo si lahko pogledate na njenem Facebook računu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals