Connect with us

Zanimivosti

Sta to res Lili Žagar in Marko Potrč?! Saj ju ne boste prepoznali …

Published

on

Fotografije, ki sta jih objavila, vas bodo presenetile.

Znani slovenski par Lili Žagar in Marko Potrč, ki sta nekoč bila televizijska voditelja, tudi spoznala sta se na televiziji, sta svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo.

Lili je namreč delila fotografijo, na kateri sta še rosno mlada, poleg pa je pripisala, kako sta se spoznala.

»Spoznala sva se na televiziji. V redakciji se kaj dosti nisva videvala, saj sem jaz večino časa kot novinarka delala na terenu. Potem sem se mu pridružila kot voditeljica, da sem ga razbremenila, saj je pol leta vsak teden delal sam. Po tem se pa sploh več nisva videvala, saj sva se v redakciji izmenjevala; en teden on, en teden jaz. Dokler….

Dokler jaz nisem šla na Exit festival v Srbijo in se vrnila nazaj povsem brez glasu. Nič ne bi bilo narobe, če le ne bi morala tisti teden oddaje voditi jaz. Bojan Traven (takratni urednik) me je poklical v redakcijo, mi dal v roke časopis in rekel: “Naglas mi preberi to!” Vedela sem, da bo štala!Začela sem brat in po treh stavkih se mi je glas povsem zlomil in izustit nisem uspela niti črke več.

Pojasnila je še, da ni bil Potrč ravno najboljše volje, ko je izvedel, da jo bo nadomeščal: »Ampak Potrč je bil na poti na morje. S “prijateljico”!  In ni bil dobre volje, ko je izvedel, da mora obrnit in prit v Ljubljano delat namesto mene, ker sem jaz za vikend preveč glasno prepevala. Upsi!«

Kdo je naredil prvi korak in kako se je njuna ljubezenska pravljica pričela, pa si boste lahko prebrali v objavi, ki jo najdete spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana slovenska igralka s takšno korenito preobrazbo vse pustila brez besed

Published

on

Odločila se je za veliko spremembo videza in to tudi pokazala.

Priljubljena slovenska igralka Tina Gorenjak je s svojimi spletnimi oboževalci delila nekaj fotografij, na katerih pa je popolnoma drugačna.

50-letna igralka je sklenila, da se poslovi od svojih dolgih las in po mnogih letih spremeni frizuro.

»Malo spremembe,« je pripisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako je videti sedaj. Igralka je videti več kot odlično, svoja leta zelo dobro skriva!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka v objemu žalosti: Usoda ji je vzela dve ljubi osebi

Published

on

Znana Slovenka je z javnostjo delila žalostno novico. Izgubila je dve, njej zelo ljubi osebi …

Nekdanja televizijska voditeljica, danes pa uspešna podjetnica in avtorica knjig, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila žalostno novico. Razkrila je namreč, da je pred nekaj leti izgubila svojo mamo in tudi svojo prijateljico.

»Moji čudoviti mami, ki je umrla na današnji dan pred 5. leti.

In moji čudoviti prijateljici Špeli, ki je umrla na današnji dan pred 8. leti.

Pogrešam vaju vsak dan je zapisala poleg objave.

Številni njeni prijatelji so ji poslali tolažilni emotikon, zapisali nekaj lepih besed …

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Ojoj, ste slišali, kakšen spodrsljaj se je zgodil Jani Morelj?

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica je priznala, da je bil to njen največji spodrsljaj …

Priljubljena radijska napovedovalka in televizijska voditeljica vremena na POP TV Jana Morelj, je v posnetku na družbenih omrežjih razkrila, katerega spodrsljaja, ki se ji je zgodil pred kamerami, se najbolj spominja.

»Odkar delam na Popu sem si jaz osebno najbolj zapomnila, pa imam občutek, da tudi vi vsi gledalci, moj mali spodrsljaj,« je pričela in dodala, da je nekoč z nekoliko drugačnimi besedami napovedala vreme.

»Nekoč mi je med vodenjem vremenske napovedi ušel seks do nižin. Skratka, od tistega dneva dalje mislim, da je Višnja Gora pridobila na prepoznavnosti in vsi se zabavamo, ko pade sneg,« je smeje priznala Moreljeva.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals