Connect with us

Zanimivosti

Ojoj, poglejte, kako huda je poškodba Primoža Rogliča!

Published

on

Za našega vrhunskega kolesarja Primoža Rogliča je bila včerajšnja nedelja zares nesrečna. Dvakrat je padel, si izpahnil celo ramo in strgal dres.

Primož Roglič je bil sedem od skupno osmih dni dirke Pariz–Nica absolutni vladar in številka ena v karavani. Slavil je kar tri etapne zmage in pred zadnjim dnem v rokah trdno držal majico vodilnega. Nato pa je prišla usodna nedelja, ko je aktualni zmagovalec dirke po Španiji kar dvakrat padel, s čimer je bil boj za rumeno majico izgubljen. Kljub temu se je vidno zdelan in brez ekipnih kolegov boril do konca. Po preizkušnji pa je razkril, da si je pri prvem padcu celo izpahnil ramo, so njegovo nesrečno nedeljo opisali na portalu 24ur.com.

Svojo nesrečno dirko pa je Roglič opisal tudi sam, na družbeno omrežje Instagram je dodal fotografijo, na kateri se vidi, da je zares zelo nesrečno padel in se poškodoval ter si strgal dres. Poleg pa je še zapisal: “Ni vselej lepo, a takšno je življenje. Padel sem prvič, si izpahnil ramo, jo vrnil na mesto in si podrsal rit. Vrnil sem se v glavnino, a padel še enkrat na drugo stran. Dal sem vse od sebe, tako kot moji ekipni kolegi, a se mi ni več uspelo vrniti. To je življenje.

Mnogi oboževalci so se oglasili in mu zaželeli hitro okrevanje. Zanje pa je seveda še vedno velik zmagovalec.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals