Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ojoj, poglejte, kako huda je poškodba Primoža Rogliča!

Objavljeno

V redu

Za našega vrhunskega kolesarja Primoža Rogliča je bila včerajšnja nedelja zares nesrečna. Dvakrat je padel, si izpahnil celo ramo in strgal dres.

Primož Roglič je bil sedem od skupno osmih dni dirke Pariz–Nica absolutni vladar in številka ena v karavani. Slavil je kar tri etapne zmage in pred zadnjim dnem v rokah trdno držal majico vodilnega. Nato pa je prišla usodna nedelja, ko je aktualni zmagovalec dirke po Španiji kar dvakrat padel, s čimer je bil boj za rumeno majico izgubljen. Kljub temu se je vidno zdelan in brez ekipnih kolegov boril do konca. Po preizkušnji pa je razkril, da si je pri prvem padcu celo izpahnil ramo, so njegovo nesrečno nedeljo opisali na portalu 24ur.com.

Svojo nesrečno dirko pa je Roglič opisal tudi sam, na družbeno omrežje Instagram je dodal fotografijo, na kateri se vidi, da je zares zelo nesrečno padel in se poškodoval ter si strgal dres. Poleg pa je še zapisal: “Ni vselej lepo, a takšno je življenje. Padel sem prvič, si izpahnil ramo, jo vrnil na mesto in si podrsal rit. Vrnil sem se v glavnino, a padel še enkrat na drugo stran. Dal sem vse od sebe, tako kot moji ekipni kolegi, a se mi ni več uspelo vrniti. To je življenje.

Mnogi oboževalci so se oglasili in mu zaželeli hitro okrevanje. Zanje pa je seveda še vedno velik zmagovalec.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals