Domov Zanimivosti Ojoj, poglejte, kako huda je poškodba Primoža Rogliča!

Ojoj, poglejte, kako huda je poškodba Primoža Rogliča!

Za našega vrhunskega kolesarja Primoža Rogliča je bila včerajšnja nedelja zares nesrečna. Dvakrat je padel, si izpahnil celo ramo in strgal dres.

Primož Roglič je bil sedem od skupno osmih dni dirke Pariz–Nica absolutni vladar in številka ena v karavani. Slavil je kar tri etapne zmage in pred zadnjim dnem v rokah trdno držal majico vodilnega. Nato pa je prišla usodna nedelja, ko je aktualni zmagovalec dirke po Španiji kar dvakrat padel, s čimer je bil boj za rumeno majico izgubljen. Kljub temu se je vidno zdelan in brez ekipnih kolegov boril do konca. Po preizkušnji pa je razkril, da si je pri prvem padcu celo izpahnil ramo, so njegovo nesrečno nedeljo opisali na portalu 24ur.com.

Svojo nesrečno dirko pa je Roglič opisal tudi sam, na družbeno omrežje Instagram je dodal fotografijo, na kateri se vidi, da je zares zelo nesrečno padel in se poškodoval ter si strgal dres. Poleg pa je še zapisal: “Ni vselej lepo, a takšno je življenje. Padel sem prvič, si izpahnil ramo, jo vrnil na mesto in si podrsal rit. Vrnil sem se v glavnino, a padel še enkrat na drugo stran. Dal sem vse od sebe, tako kot moji ekipni kolegi, a se mi ni več uspelo vrniti. To je življenje.

Mnogi oboževalci so se oglasili in mu zaželeli hitro okrevanje. Zanje pa je seveda še vedno velik zmagovalec.

Foto: Facebook