Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ojoj, poglejte, kako huda je poškodba Primoža Rogliča!

Objavljeno

V redu

Za našega vrhunskega kolesarja Primoža Rogliča je bila včerajšnja nedelja zares nesrečna. Dvakrat je padel, si izpahnil celo ramo in strgal dres.

Primož Roglič je bil sedem od skupno osmih dni dirke Pariz–Nica absolutni vladar in številka ena v karavani. Slavil je kar tri etapne zmage in pred zadnjim dnem v rokah trdno držal majico vodilnega. Nato pa je prišla usodna nedelja, ko je aktualni zmagovalec dirke po Španiji kar dvakrat padel, s čimer je bil boj za rumeno majico izgubljen. Kljub temu se je vidno zdelan in brez ekipnih kolegov boril do konca. Po preizkušnji pa je razkril, da si je pri prvem padcu celo izpahnil ramo, so njegovo nesrečno nedeljo opisali na portalu 24ur.com.

Svojo nesrečno dirko pa je Roglič opisal tudi sam, na družbeno omrežje Instagram je dodal fotografijo, na kateri se vidi, da je zares zelo nesrečno padel in se poškodoval ter si strgal dres. Poleg pa je še zapisal: “Ni vselej lepo, a takšno je življenje. Padel sem prvič, si izpahnil ramo, jo vrnil na mesto in si podrsal rit. Vrnil sem se v glavnino, a padel še enkrat na drugo stran. Dal sem vse od sebe, tako kot moji ekipni kolegi, a se mi ni več uspelo vrniti. To je življenje.

Mnogi oboževalci so se oglasili in mu zaželeli hitro okrevanje. Zanje pa je seveda še vedno velik zmagovalec.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals