Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Saša Lendero nujno potrebuje pomoč

Objavljeno

V redu

Obrnila se je na svoje oboževalce, saj ji lahko prav oni največ pomagajo.

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero, ki jo trenutno lahko spremljamo v zelo priljubljeni oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, se je obrnila po pomoč med svoje oboževalce na družbenih omrežjih. Želi si namreč, da bi njen partner Miha zbral pogum in zapel. Kot pravi sama, ima čudovit glas in škoda je, da se ga ne sliši preko radijskih valov.

Zdaj pa jaz prav rabim vašo pomoč! 🙏🥰 Že 20 let, odkar sva skupaj, Mihca prosim, naj posname kakšno pesem. Ko sem ga prvič slišala peti sem doživela nekaj, kar nikoli prej in tako zelo rada bi, da njegov prelepi glas pride v svet. Ampak on vedno najde tisoč izgovorov, zakaj ne. Tule je pesem, ki sva jo napisala skupaj, zaenkrat še kot nenarejen demo v improvizirani angleščini. Seveda bi jo naredila v slovenskem jeziku. Kaj pravite vi? Kajne, da bi bilo lepo, če bi tale glas lahko kdaj slišali tudi na radiih? Vaše komentarje bom Mihcu prebrala in morda tokrat prepričevanje le uspe! Hvala že v naprej!,« je zapisala pevka in za pomoč prosila svoje sledilce in oboževalce. Teh ni malo, zato so se komentarji hitro začeli vrstiti. Vsi pa so mnenja, da ima Miha Hercog res čudovit glas in da bi ga zelo radi poslušali.

Tudi mi navijamo, da se Miha opogumi in premisli ter zapoje!

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tako zelo resno je zdravstveno stanje znane Slovenke, ki je zaprta v tujini

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasila se je in pojasnila, da bolezen ni nedolžna.

Slovenska pevka Gaja Prestor te dni preživlja pravo moro na Tajskem. Na testiranju so ugotovili, da je pozitivna na novi koronavirus in jo poslali v karanteno. Sama je tako v majhni hiški ob plaži.

Kljub temu, da se pevka počuti dobro, pa so jo odpeljali na rentgen pljuč, ta pa je pokazal, da ima kovid pljučnico.

»Če mi ne bi tega odkrili, bi lahko bilo ful bad (slabo, op. a.), ker veliko folka to ne ve in se lahko potem ful poslabša,« je razložila v Instagram zgodbi in pojasnila še, da se počuti dobro, je pa dobila tablete.

Gaji želimo hitro okrevanje!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals