Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Nataša močno presenetila, takšen preobrat je naredila!

Objavljeno

V redu

Je pokazala svoj pravi obraz?

Vse se zdi, da Nataša Masten govori resnico. Tako kot je že razložila Juretu Struni na zmenku, v prejšnji sezoni šova ni pokazala svojega pravega obraza. Ko se je potegovala za srce Mitje Rusa, naj bi malce igrala, na ranču pa naj bi pokazala svoj pravi obraz. In vse bolj se zdi, da je to res.

V zadnji predvajani epizodi smo lahko videli, kako je soočila vsa dekleta z ranča in jim rekla, naj položijo karte na mizo. Želela si je odkritega pogovora in jih spodbudila, naj povedo, če katero kaj moti.

Tudi kasneje, ko sta se s Patricijo pogovarjali na samem, ni grdo govorila čez ostale tri kandidatke, poskušala je razložiti, kakšne so in da imajo vse tudi dobre lastnosti. Patriciji je prijazno vse razložila, ji dejala tudi, da Jure nima favoritke in da ima pri njem še vse možnosti.

»Mislim, da tukaj je vse tako, nevtralno. Mislim, da smo vse tam –tam. Mogoče lahko ima, ampak me to ne vemo,« je razložila Patriciji, kasneje pa v kamero pojasnila še: »V bistvu, če je Patricija konkurenca, jaz ne vem.  To ve samo Jure. Glede nivoja Jureta in mene se mi zdi, da jaz konkurence nima, ampak če Jure rabi nekaj drugega in ne mene, bo moral to pač povedati …«

Se tudi vam zdi, da je v šesti sezoni Nataša zares popolnoma drugačna kot smo jo bili vajeni?

Nataša in Patricija med pogovorom.

Foto: Voyo

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals