Domov Zabava Ljubezen po domače: Nataša močno presenetila, takšen preobrat je naredila!

Ljubezen po domače: Nataša močno presenetila, takšen preobrat je naredila!

Je pokazala svoj pravi obraz?

Vse se zdi, da Nataša Masten govori resnico. Tako kot je že razložila Juretu Struni na zmenku, v prejšnji sezoni šova ni pokazala svojega pravega obraza. Ko se je potegovala za srce Mitje Rusa, naj bi malce igrala, na ranču pa naj bi pokazala svoj pravi obraz. In vse bolj se zdi, da je to res.

V zadnji predvajani epizodi smo lahko videli, kako je soočila vsa dekleta z ranča in jim rekla, naj položijo karte na mizo. Želela si je odkritega pogovora in jih spodbudila, naj povedo, če katero kaj moti.

Tudi kasneje, ko sta se s Patricijo pogovarjali na samem, ni grdo govorila čez ostale tri kandidatke, poskušala je razložiti, kakšne so in da imajo vse tudi dobre lastnosti. Patriciji je prijazno vse razložila, ji dejala tudi, da Jure nima favoritke in da ima pri njem še vse možnosti.

»Mislim, da tukaj je vse tako, nevtralno. Mislim, da smo vse tam –tam. Mogoče lahko ima, ampak me to ne vemo,« je razložila Patriciji, kasneje pa v kamero pojasnila še: »V bistvu, če je Patricija konkurenca, jaz ne vem.  To ve samo Jure. Glede nivoja Jureta in mene se mi zdi, da jaz konkurence nima, ampak če Jure rabi nekaj drugega in ne mene, bo moral to pač povedati …«

Se tudi vam zdi, da je v šesti sezoni Nataša zares popolnoma drugačna kot smo jo bili vajeni?

Nataša in Patricija med pogovorom.

Foto: Voyo