Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Sandi iskreno spregovoril o Kate in o svoji...

Poroka na prvi pogled: Sandi iskreno spregovoril o Kate in o svoji udeležbi v šovu

So ga besede, ki mu jih je izrekla, prizadele? Povedal je svojo resnico …

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, kako na medenih tednih uživata Sandi in Kate. Nad Grčijo sta navdušena in zdi se, da sta se oba sprostila ter se pričela spoznavati.

So se pa na družbenih omrežjih pojavili negativni komentarji, nekateri menijo, da Kate ni primerna nevesta za poštenega in srčnega Sandija, spet drugi menijo, da strokovnjaki niso dobro opravili svoje naloge in so združili napačni par.

Nas je zanimalo, kako na vse skupaj gleda Sandi in kako se je počutil, ko mu je Kate rekla, da si ne predstavlja zveze z njim, saj si želi bogatega partnerja.

»Mene bogastvo ne zanima, ne zanimajo me materialne stvari. Jaz sem bogat po srcu in po duši,« nam je pojasnil Sandi. O tem, ali so ga besede Kate prizadele, ni želel spregovoriti, je pa namesto tega dejal: »Lepota je minljiva kakor zarja vrh planin!«

Kakšno žensko si želi ob sebi?

»Želim prizemljeno žensko, takšno, ki je bogata navznoter. Menim pa tudi, da je vsakemu človeku treba dati priložnost. Tudi večkrat, če je potrebno,« je še pojasnil. Dodal je, da mu ni žal, da se je prijavil v šov, da se je veliko naučil in da ostaja še naprej pozitiven.

Kate in Sandi na medenih tednih.

Foto: Planet TV