Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Sandi iskreno spregovoril o Kate in o svoji udeležbi v šovu

Objavljeno

V redu

So ga besede, ki mu jih je izrekla, prizadele? Povedal je svojo resnico …

V zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled smo lahko videli, kako na medenih tednih uživata Sandi in Kate. Nad Grčijo sta navdušena in zdi se, da sta se oba sprostila ter se pričela spoznavati.

So se pa na družbenih omrežjih pojavili negativni komentarji, nekateri menijo, da Kate ni primerna nevesta za poštenega in srčnega Sandija, spet drugi menijo, da strokovnjaki niso dobro opravili svoje naloge in so združili napačni par.

Nas je zanimalo, kako na vse skupaj gleda Sandi in kako se je počutil, ko mu je Kate rekla, da si ne predstavlja zveze z njim, saj si želi bogatega partnerja.

»Mene bogastvo ne zanima, ne zanimajo me materialne stvari. Jaz sem bogat po srcu in po duši,« nam je pojasnil Sandi. O tem, ali so ga besede Kate prizadele, ni želel spregovoriti, je pa namesto tega dejal: »Lepota je minljiva kakor zarja vrh planin!«

Kakšno žensko si želi ob sebi?

»Želim prizemljeno žensko, takšno, ki je bogata navznoter. Menim pa tudi, da je vsakemu človeku treba dati priložnost. Tudi večkrat, če je potrebno,« je še pojasnil. Dodal je, da mu ni žal, da se je prijavil v šov, da se je veliko naučil in da ostaja še naprej pozitiven.

Kate in Sandi na medenih tednih.

Foto: Planet TV

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals