Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Se vam zdi Katja kaj znana? Večkrat ste jo že videli!

Objavljeno

V redu

Če se vam nevesta Katja zdi znana, če imate občutek, da ste jo nekje že videli, se ne motite. V otroštvu je bila filmska zvezda!

Katjo Šivec lahko spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled. Pokazala je, da je zelo prijazna, ljubeča in srčna. Zdi se tudi, da pred kamero nima treme, kar ni nič nenavadnega, saj pred njo ne stoji prvič.

»V najstniških letih sem nastopila v dveh mladinskih filmih (Pozabljeni zaklad, Dvojne počitnice) in v njih odigrala ene izmed glavnih vlog. To je bila krasna izkušnja pod taktirko dveh slovenskih filmskih mojstrov Tuga Štiglica kot režiserja in Romana Končarja kot producenta. Imela sem to srečo in čast, da sem stala ob boku legendam slovenskega filma in gledališča kot so Štefka Drolc, Demeter Bitenc, Dare Valič, Radko Polič, Judita Zidar, Marko Okorn in drugi,« nam je zaupala in dodala, da je bila to zanjo nepopisno lepa izkušnja.

Zanimalo nas je, zakaj se ni odločila za nadaljevanje igralske kariere.

»Če ne bi študirala arhitekture, bi zagotovo postala igralka ali režiserka. Rada imam besedo, pisano in govorjeno, tako da še vedno z veseljem povezujem kakšno prireditev ter izvedem kakšno dramsko točko ali recitacijo. Nastopanje mi ni tuje in čeprav sem po naravi morda bolj kot ne zadržana, se na tak način tudi vedno z veseljem izpostavim,« nam je razložila lepa nevesta.

Opis ni na voljo
Katja z režiserjem Tugom Štiglicem in soigralcema dvojčkoma na snemanju filma Dvojne počitnice. (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Katja v maski na setu s soigralcema dvojčkoma (novinar Dani Poslek ter brat Dušan Poslek) (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Katja s soigralci, med njimi tudi Jernej Kuntner. (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Z legendarno Štefko Drolc, ki je bila Katjina filmska “nona” v Dvojnih počitnicah. (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Na naslovnici filma Pozabljeni zaklad. (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals