Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Se vam zdi Katja kaj znana? Večkrat ste jo že videli!

Published

on

Če se vam nevesta Katja zdi znana, če imate občutek, da ste jo nekje že videli, se ne motite. V otroštvu je bila filmska zvezda!

Katjo Šivec lahko spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled. Pokazala je, da je zelo prijazna, ljubeča in srčna. Zdi se tudi, da pred kamero nima treme, kar ni nič nenavadnega, saj pred njo ne stoji prvič.

»V najstniških letih sem nastopila v dveh mladinskih filmih (Pozabljeni zaklad, Dvojne počitnice) in v njih odigrala ene izmed glavnih vlog. To je bila krasna izkušnja pod taktirko dveh slovenskih filmskih mojstrov Tuga Štiglica kot režiserja in Romana Končarja kot producenta. Imela sem to srečo in čast, da sem stala ob boku legendam slovenskega filma in gledališča kot so Štefka Drolc, Demeter Bitenc, Dare Valič, Radko Polič, Judita Zidar, Marko Okorn in drugi,« nam je zaupala in dodala, da je bila to zanjo nepopisno lepa izkušnja.

Zanimalo nas je, zakaj se ni odločila za nadaljevanje igralske kariere.

»Če ne bi študirala arhitekture, bi zagotovo postala igralka ali režiserka. Rada imam besedo, pisano in govorjeno, tako da še vedno z veseljem povezujem kakšno prireditev ter izvedem kakšno dramsko točko ali recitacijo. Nastopanje mi ni tuje in čeprav sem po naravi morda bolj kot ne zadržana, se na tak način tudi vedno z veseljem izpostavim,« nam je razložila lepa nevesta.

Opis ni na voljo
Katja z režiserjem Tugom Štiglicem in soigralcema dvojčkoma na snemanju filma Dvojne počitnice. (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Katja v maski na setu s soigralcema dvojčkoma (novinar Dani Poslek ter brat Dušan Poslek) (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Katja s soigralci, med njimi tudi Jernej Kuntner. (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Z legendarno Štefko Drolc, ki je bila Katjina filmska “nona” v Dvojnih počitnicah. (foto: osebni arhiv)
Opis ni na voljo
Na naslovnici filma Pozabljeni zaklad. (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals