Domov Zanimivosti Ojoj, tako se je zapletla ločitev tega zelo znanega Slovenca

Ojoj, tako se je zapletla ločitev tega zelo znanega Slovenca

Da se bo dogajalo vse to, najbrž ni pričakoval niti v najhujših sanjah …

Znani slovenski športnik, nogometaš in reprezentant Benjamin Verbič, ki je oče sinu Maju, ki ga ima z bivšo partnerico, ukrajinsko manekenko Alvino Tsarenko, je sklenil, da preko družbenih omrežij pojasni zaplete glede njegove ločitve.

S sinovo materjo se je namreč hitro razšel, pojavile pa so se govorice, ki jih je želel razjasniti. Njegova bivša naj bi namreč dejala, da se druži s transseksualno osebo.

Oglasil se je preko Instagrama in v Instagram zgodbi v angleškem jeziku zapisal: »Žal mi je, da vas nadlegujem z Alvino Tsarenko, a čutim, da se moram odzvati na vse laži, ki se tičejo mojega zasebnega življenja,« je zapisal in pojasnil, da laži z njene strani prihajajo z razlogom, da vpliva na grško sodstvo, saj si sam prizadeva dobiti skrbništvo nad svojim sinom.

»Četudi je to moja stvar, bi rad pojasnil, da se opredeljujem kot heteroseksualna oseba in nisem imel nikoli kakršnegakoli spolnega ali romantičnega razmerja z moškim ali transspolno osebo,« je pojasnil in dodal, da naj bi njegova bivša partnerica Alvina priredila fotografijo njegovega nekdanjega dekleta, nato pa trdila, da je odšel v klub z dvema transsponima osebama.

»Če duševno zdravje mojega sina ne bi bilo ogroženo, vem, da bi bila to nizkoproračunska komedija,« je med drugim še zapisal. 

Foto: Instagram