Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 16.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 16/05/2020

»Zdravilni žarek teče skozi moje telo. Moje celice se polnijo z zdravilno svetlobo.«

Energija dneva bo spodbujala k iskanju neodvisnih dejavnosti in k izogibanju rutine in monotonije. Danes se ne smete zadovoljiti s površnimi stvarmi. Najbolje boste naredili, če se v stvari poglobite in poiščete globlji smisel preden se za nekaj odločite. Rešitve iščite ustvarjalno in v učenju nečesa skrivnostnega in neobičajnega. Projektno delo vam bo dalo daleč največ zadovoljstva, saj boste sami določili svoj urnik in se ravnali po sebi. 

Danes se boste mnogi želeli odmakniti od direndaja in se pri svojem delovanju povezati z intuicijo. Najbolj uspešni boste tisti, ki se ukvarjate z naravnim zdravljenjem in prenavljanjem ter preoblikovanjem: zamisli, ljudi, narave, okolja, zgradb, organizacij in tisti, ki na teh področjih pomagate ljudem. Dan je primeren za obnovo telesa, da mu tako povrnete zdravje. Torej, dan je primeren za obnovo in prenovo različnih osebnih in poslovnih vidikov vašega življenja. Radi se imejte in bodite nežni s seboj. 

Pazite, da vas ne odnesejo čustva in ne izgubljajte časa za  nepomembnosti.🌞

Notranja napetost bo verjetno večja. Zato je nujno, da veliko več časa preživite v gibanju v naravi. 

Želim vam, da uspete dan posvetiti negi sebe. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com