Domov Zabava Hajdi sedaj povedala resnico: Anže je nenadoma izginil in ni vedela, kaj...

Hajdi sedaj povedala resnico: Anže je nenadoma izginil in ni vedela, kaj se dogaja

Razkrila nam je pravo ozadje velikega presenečenja …

Hajdi, ki je bila sprva za Anžeta zelo nedostopna in hladna, se je v šovu Poroka na prvi pogled iz epizode v epizodo bolj mehčala. Sedaj pa je že vsem gledalcem popolnoma jasno, da sta zelo zaljubljena. To je dokazal tudi Anže, ki je Hajdi v prejšnji sezoni pripravil zares lepo presenečenje. Njegov prijatelj je na zid naredil grafit, napisal njeno ime. Kot smo lahko videli že v epizodi, je bila Hajdi vsa iz sebe in kar ni mogla verjeti, da se to res dogaja. Zanimalo nas je, kakšno je bilo ozadje presenečenja, zato smo jo poklicali.

»Res nisem vedela, kaj se dogaja, Anže je za dve uri kar izginil, nato me je poklical in dejal, naj pridem do Metelkove,« nam je povedala Hajdi in dodala, da je bila popolnoma šokirana, presenečena in brez besed, ko je zagledala grafit.

»Res sem se počutila zelo posebno. Ne zgodi se, ravno pogosto, da fant za dekle naredi nekaj tako izvirnega. In zato bi sedaj izkoristila še tole priložnost in se še enkrat zahvaljujem Anžetu za takšno lepo presenečenje,« je še dejala in nam razkrila, da je s svojimi dejanji popolnoma pridobil njeno zaupanje.

»Kmalu boste videli, kakšno presenečenje pa sem jaz pripravila zanj,« je skrivnostno zaključila.

Komaj čakamo, da vidimo!

Instagram zgodba

Foto: Planet TV