in

Poroka na prvi pogled: Irena šokirala z izjavo o Andrejevi bivši

Irena, ki je v eksperiment Poroka na prvi pogled vstopila skupaj z Andrejem, je šokirala z izjavo, da razume, zakaj ga je bivša zastrupila …

Irena je med druženjem z ostalimi pari povabila Katjo na samo. Z njo se je želela pogovriti o Andreju.

“Jaz te moram vprašati, ker jaz opažam dva, tri dni, da je Andrej zelo drugačen do mene, da je spet spremenil odnos. Že tako ni komunikacije, zdaj jo je še manj. Še bolj se je dal nazaj kot je sicer. In tudi odmika se. Sem pa opazila, da tebi daje pozornost. In če karkoli veš, bi bila zelo vesela, če mi poveš, ker imam občutek, da on spet nekaj naklepa proti meni,” je rekla Irena.

Katja je povedala, da je Irenino povabilo na pogovor pričakovala. “Ker sem jaz z Maticem povsem na ‘nuli’, potrebujem nekoga za komunikacijo, potrebujem kakšen nasvet. In ti si mi zelo v redu. Je pa res, da je zdaj vmes prišel Andrej. Piše mi zasebna sporočila. Zdi se mi, da mi hoče neko naklonjenost pokazati. Rekla sem, da moram glede tega govoriti s tabo, ker on je meni rekel, naj tebi ne povem,” je Ireni pojasnila Katja.

Irena je bila šokirana, ko je izvedela, kaj njen mož počne za njenim hrbtom. Želi si, da vsi ostali izvejo, kakšen je Andrej v resnici. “Zdaj razumem prvo partnerko, ki ga je zastrupila, zakaj ga je zastrupila. Ne ker bi bila ona nora na denar, ampak če je bil on tak do nje, kakršen je do mene. Halo, to se ti lahko samo zmeša. Definitivno!” je vidno jezna povedala Irena v kamero in s svojo izjavo mnoge šokirala.

Foto: planet TV

Vau, takole je uživala Oriana Girotto

Ana Klašnja z resnico o lepotnih popravkih mnoge zelo presenetila