Numerološka usmeritev dneva – Torek, 16.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 16/06/2020

“Predstavljajte si, da ste danes uspešni v vseh okoliščinah, da vam gre vse od rok. Občutite, kako vas preplavljata zanos in radost, ko se pred vami odpirajo vsa vrata in vedite, da s svojim delovanjem navdihujete druge. Vaša ugodna pričakovanja so semena, ki ste jih posejali in bodo vzklila v navdihujoče izkušnje.” Doreen Virtue

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo kaj nam prinaša današnji dan!

Danes se osredotočite na vse, kar je potrebno v vašem življenju obnoviti, prenoviti, preoblikovati, pozdraviti. S tem mislim na vaše ideje, zamisli, telo, bivalno, službeno okolje, naravo, zgradbe, organizacije, društva,…Če boste praktično pristopili k takšnim opravilom in delali, boste uspeli. Rutinsko delo vam bo pomagalo pri razvoju in spremembi na vseh področjih. Nikar ne izgubite upanja. Imeli boste dovolj moči, da tudi po dolgotrajnem trudu uspete. Vaše novosti, ki so rezultat VZTRAJNEGA obnavljanja, prenavljanja, preoblikovanja, vam lahko prinesejo tudi priznanje in prepoznavnost.

Danes se je koristno posvetiti tudi svojemu zdravju. Predvsem telesnemu. Vztrajne vaje fizioterapije, telovadba, joga, pilates, vam prinašajo dolgoživost. Na dolgi rok je potrebno misliti na svoje telesno zdravje. Če le dobro pretegnete in razmigate svoje telo, vsako jutro nekaj minut, pomislite na to, da vam bo tako še dolgo, dolgo dobro služilo. Dan je primeren za učenje naravnega zdravljenja, zdravilstva, sprostitvenih tehnik ali da se lotite naravnega zdravljenja in sproščanja zaradi lastnih težav. 

Ne dovolite, da vam razočaranja, nesoglasja, ovire, zaskrbljenost spodjedajo vašo odločenost za spremembe.

Vizualizirajte uspešen dan! Zaslužite si blagoslove, tako kot vsi. Ko uspe eden, uspejo tudi vsi drugi.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com