Domov Zabava Vanessa Bryant razkriva, zakaj je na Instagramu blokirala oboževalce Kobeja in Gigi

Vanessa Bryant razkriva, zakaj je na Instagramu blokirala oboževalce Kobeja in Gigi

Vanessa in Natalia Bryant potrebujeta nekaj prostora za zdravljenje. V sporočilu oboževalcem v svoji Instagram zgodbi, ki jo je objavila v soboto je Vanessa pojasnila, zakaj sta morala s 17-letno hčerko blokirati oboževalce.

Kot je pojasnila vdova Kobeja Bryanta, je bilo zanjo in Natalijo “težko” neprestano videti fotografije pokojnega košarkarja in 13-letne Gianne, ki sta 26. januarja umrla v helikopterski nesreči poleg sedmih drugih, ki so bili na krovu helikopterja.

Najlepša hvala za vso ljubezen,” je začela Vanessa. “@nataliabryant in jaz sva na žalost morali blokirati oboževalce, ker je bilo zelo težko si znova ogledovati slike naših ljubljenih Gigi in Kobeja.”

“Ljubiva vas vse, vendar prosim, razumite, da sva to morali storiti za lastno ozdravitev, ne pa zato, ker ne ceniva vaše ljubezni,” je dodala. “Xo.”

Vanessa je bila do oboževalcev iskrena o vsem in je vedno odprto komunicirala, kako je z družino žalovala po Kobejevi in Gigijevi smrti. Prejšnji teden si je naredila dve novi tetovaži. Tetovirala je Gigino sporočilo na zapestju in Kobeja na vratu.

Foto: SHUTTERSTOCK