Connect with us

Zabava

Vanessa Bryant razkriva, zakaj je na Instagramu blokirala oboževalce Kobeja in Gigi

Published

on

Vanessa in Natalia Bryant potrebujeta nekaj prostora za zdravljenje. V sporočilu oboževalcem v svoji Instagram zgodbi, ki jo je objavila v soboto je Vanessa pojasnila, zakaj sta morala s 17-letno hčerko blokirati oboževalce.

Kot je pojasnila vdova Kobeja Bryanta, je bilo zanjo in Natalijo “težko” neprestano videti fotografije pokojnega košarkarja in 13-letne Gianne, ki sta 26. januarja umrla v helikopterski nesreči poleg sedmih drugih, ki so bili na krovu helikopterja.

Najlepša hvala za vso ljubezen,” je začela Vanessa. “@nataliabryant in jaz sva na žalost morali blokirati oboževalce, ker je bilo zelo težko si znova ogledovati slike naših ljubljenih Gigi in Kobeja.”

“Ljubiva vas vse, vendar prosim, razumite, da sva to morali storiti za lastno ozdravitev, ne pa zato, ker ne ceniva vaše ljubezni,” je dodala. “Xo.”

Vanessa je bila do oboževalcev iskrena o vsem in je vedno odprto komunicirala, kako je z družino žalovala po Kobejevi in Gigijevi smrti. Prejšnji teden si je naredila dve novi tetovaži. Tetovirala je Gigino sporočilo na zapestju in Kobeja na vratu.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zabava

Jasna Kuljaj otrpnila od šoka – to ji je storila mama Manka

Published

on

Uf, tole vas bo pa sezulo! Poglejte si, kaj je storila mama Manka …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je že dolga leta prijateljica z mamo Manko. In le ta jo je povabila tudi na kosilo in pripravila prav posebno jed. Ni bila lazanja, ampak mlincanja. Zelo okusna in privlačna jed …, vse dokler mama Manka ni razkrila vseh sestavin. No, Kuljajevo je popolnoma šokiralo in mlincanje ni več spravila po grlu.

Poglejte si posnetek spodaj. Mi smo se nasmejali do solz!

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Velik šok za Igorja iz Ugodno oddam sina

Published

on

Igor Bjelošević je doživel neprijetno presenečenje. Kandidatka, do katere je pričel gojiti čustva, mu je namreč razkrila, da se šova v resnici ni udeležila zaradi njega.

Čeprav Igor nič kaj rad ne kaže čustev, še manj pa slednje razkriva dekletom, ki se borijo za njegovo srce, je kljub temu znano, da do simpatične Višnje ni povsem ravnodušen in da do nje goji romantična čustva. Ker se je želel prepričati ali tudi Višnja čuti enako, jo je povabil na sprehod, kjer pa je prejel odgovor, ki ga ni pričakoval.

»Počutim se, kot da sem dobila to, po kar sem prišla. Zame je bila izkušnja to, da se izpostavim,« mu je iskreno priznala Višnja, Igor pa ji je očital, da se je poigrala z njegovimi čustvi.

Višnja je Igorju razkrila, da se šova ni udeležila zaradi njega. (foto: Nova TV)

»Mislim, da je bilo nepošteno od tebe, da si šla v oddajo s to namero, čeprav si vedela, da se bodo skozi šov iz moje strani razvili neki občutki in da bo to vplivalo name. Zavestno si to storila,« ji je odvrnil Igor in dodal, da je razočaran, ker je verjel, da ima Višnja iskrene namene. »Morala bi vedeti, da so tu pod vprašajem človeška življenja, ne pa da si se prišla samo igrati.«

FOTO: Nova TV

Continue Reading

Zabava

Darja Sančanin z nasmehom do ušes

Published

on

Darja Sančanin, ki smo jo lahko spoznali v resničnostnemu šovu Ljubezen po domače, je očitno zelo dobro razpoložena.

Darja Sančanin, ki smo jo v zelo gledanem šovu Ljubezen po domače lahko spremljali, ko se je potegovala za naklonjenost Janeza Rebernika, ima zelo rada zimo. Vsaj tako lahko sklepamo po njenih fotografijah, ki jih pridno objavlja na družbena omrežja. Darja je na vseh nasmejana in polna energije.

Kot je zapisala na eni izmed fotografij, se je letos prvič preizkusila tudi v teku na smučeh. Več kot očitno je, da zelo uživa v zimskih športih in občuduje naravne lepote Rogle.

Za njeno srečo pa je zagotovo malce ‘kriv’ tudi njen srčni izbranec, ki ga je pred časom Darja pokazala.

Foto: POP TV

Continue Reading

POPULARNO