in

Ana Klašnja povsem iskreno o lepotnih posegih

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent je iskreno spregovorila o lepotnih posegih.

Znana slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, ki je dopolnila 44 let, je videti zelo mladostno. Kot pravi, se lahko za to zahvali dobrim genom.

»Imam mladostno telo, tudi obraz je otroški, zato imam srečo, da sem videti mlajša. (smeh) Staranje sem nekako sprejela in se ga za zdaj še ne bojim. Ko sem dopolnila štirideset let, me je malo udarila realnost, priznam. Rekla sem si, to je to, zdaj se je začelo. Od znotraj čutiš, da so prišla leta. Nenadoma opaziš, da ne vidiš več od blizu, vse dneve si sesut, pa ne razumeš, zakaj, moraš več skrbeti za kožo, piti, uživati kolagen, paziti, da ješ veliko zelenjave in sadja,« je razkrila za revijo Lady.

Odkrito pa je spregovorila tudi o lepotnih posegih. »V Sloveniji smo sicer precej zadržani do lepotnih posegov, mislim pa, da bom čez čas posegla po čem, a seveda v zdravi meri. Zdaj hodim na PLV, nego obraza, mezoterapijo … Ko grem na nego, si vzamem dve uri zase in se odklopim od preostalega sveta,« je pojasnila Klašnjeva.

Foto: facebook

Igralki Tanji Potočnik (Skrito v raju) se je izpolnila velika želja

Kaj? To se bo zgodilo s serijo Skrito v raju