Kontaktirajte nas

Zabava

Megan Fox: Iskrice so že letele na letališču, kaj se bo zgodilo, ko prispeta na romantične počitnice?

Objavljeno

V redu

Hollywoodska igralka Megan Fox se ne more nasititi svojega novega ljubimca, raperja Machine Gun Kellyja. Parček se je zaljubil med snemanjem videospota za njegovo pesem Krvavi Valentine. Sedaj je jasno, da je mladi in postavni raper tudi krivec, da sta se Megan in njen mož igralec Brian Austin Green, razšla. 

Megan in Brian, ki je zaslovel kot zvezda nadaljevanke “Beverly Hills 90210” sta se po 10 letih in treh otrocih odločila za ločitev. Ona naj bi bila tista, ki je želela spremembo. Ta ?sprememba? se je zgodila, ko se je lanskega leta vrnila domov z večtedenskega snemanja, kjer je ugotovila, da svojega moža ne ljubi več. “Ko se je vrnila s snemanja, se je obnašala čudno, čeprav mi je po telefonu zagotovila, da je vse v redu. Dal sem ji prostor in čas, da se vrne v normalno življenje, potem pa mi je razložila, kaj se dogaja. Takrat sva se odločila, da se ločiva,” je iskreno priznal igralec.

Kmalu zatem je 39-letna Megan potrdila razmerje z 9-letnim mlajšim raperjem, s katerim sta bila videna na letališču v Los Angelesu, od tam sta se odpravljala na romantični oddih v dvoje. Kam sta odletela, ni znano, zagotovo pa jima ni bilo dolgčas.

View this post on Instagram

Bloody Valentine 💝 video out now @machinegunkelly

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Raper Machine Gun Kelly, ki je ogrel Meganino srce:

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals