Kontaktirajte nas

Zabava

Megan Fox: Iskrice so že letele na letališču, kaj se bo zgodilo, ko prispeta na romantične počitnice?

Objavljeno

V redu

Hollywoodska igralka Megan Fox se ne more nasititi svojega novega ljubimca, raperja Machine Gun Kellyja. Parček se je zaljubil med snemanjem videospota za njegovo pesem Krvavi Valentine. Sedaj je jasno, da je mladi in postavni raper tudi krivec, da sta se Megan in njen mož igralec Brian Austin Green, razšla. 

Megan in Brian, ki je zaslovel kot zvezda nadaljevanke “Beverly Hills 90210” sta se po 10 letih in treh otrocih odločila za ločitev. Ona naj bi bila tista, ki je želela spremembo. Ta ?sprememba? se je zgodila, ko se je lanskega leta vrnila domov z večtedenskega snemanja, kjer je ugotovila, da svojega moža ne ljubi več. “Ko se je vrnila s snemanja, se je obnašala čudno, čeprav mi je po telefonu zagotovila, da je vse v redu. Dal sem ji prostor in čas, da se vrne v normalno življenje, potem pa mi je razložila, kaj se dogaja. Takrat sva se odločila, da se ločiva,” je iskreno priznal igralec.

Kmalu zatem je 39-letna Megan potrdila razmerje z 9-letnim mlajšim raperjem, s katerim sta bila videna na letališču v Los Angelesu, od tam sta se odpravljala na romantični oddih v dvoje. Kam sta odletela, ni znano, zagotovo pa jima ni bilo dolgčas.

View this post on Instagram

Bloody Valentine 💝 video out now @machinegunkelly

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Raper Machine Gun Kelly, ki je ogrel Meganino srce:

Foto: Facebook

Zabava

Lina Majcen se je stiskala z njim, Aljažu pa dejala, naj dela, kar hoče. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ta lepotec je Lino popolnoma prevzel.

Zdi se, da ima prav posebno mesto v srcu Line Majcen, ki smo jo spoznali v lanskem šovu Kmetija. Ali niti Aljaž Pušnik, njen dragi, nima takšne pozornosti?

Lina je na Instagram zgodbi pokazala posnetek, kako se stiska s svojim lepim psičkom, v ozadju se sliši, da ji Aljaž nekaj prigovarja, a očitno je lina uživala v kosmatem objemu in se zanj ni menila. V zgodbo je Aljažu zapisala še: »ti delej kar hočš«

Verjamemo pa, da Aljaž popolnoma razume in sprejema ljubezen, ki jo njegova Lina čudi do svojega kosmatinca. Saj veste, kako pravi rek: »Če imaš rad živali, imaš rad tudi ljudi!«

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Vau, Romana iz Kmetije objavila takšno vročo fotografijo! Poglejte si to preobrazbo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed. Je to res ona?

Romana Lavrič se je očitno odločila, da stopi iz sence in pokaže svoje ženske čare. Na fotografiji, ki jo je poslala na družbena omrežja, je popolnoma spremenjena, samozavestna in zelo vroča.

»Samozavest? Zdaj jo imam !! je pripisala poleg čudovite fotografije, na kateri ima spet kitke, ki ji noro pristajajo.

Je pa njeno fotografijo komentirala tudi njena prijateljica Lina Majcen, ki je pripisala: »Tako se govori«

Romanino fotografijo boste našli tukaj. Verjemite, splača se jo pogledati!

PREBERITE ŠE: Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

V šovu z Adriano, doma ga je čakala lepotica!

Objavljeno

V redu

Avtor

Luka Deranja v resnici v šov Lepotice in geniji ni vstopil kot samski tekmovalec …

Čeprav Luka Deranja in Adriana Jakovljević sprva nista verjela, da se bosta kot tekmovalni par dobro ujela, se je zgodilo ravno to. Kljub temu, da sta si zelo različna, se je namreč izkazalo, da se tako lepo dopolnjujeta, da so celo pričele tleti govorice o njunem razmerju. Da se je med njima zgodilo več kot zgolj prijateljstvo, so slišali tudi njuni sotekmovalci.

A kot sta za hrvaške medije pojasnila po koncu šova, prav nič ne drži. Luka je ob tem še razkril, da ga je doma ves čas čakalo dekle. »Pred devetimi meseci sem pristopil k lepotici in od takrat nimam nobene potrebe po tem, da bi hodil okoli deklet – ne na ulici, ne v diskoteki,« je povedal Deranja in poudaril, da se je z Adriano ujel zgolj na prijateljski ravni.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals