Domov Zabava Megan Fox: Iskrice so že letele na letališču, kaj se bo zgodilo,...

Megan Fox: Iskrice so že letele na letališču, kaj se bo zgodilo, ko prispeta na romantične počitnice?

Hollywoodska igralka Megan Fox se ne more nasititi svojega novega ljubimca, raperja Machine Gun Kellyja. Parček se je zaljubil med snemanjem videospota za njegovo pesem Krvavi Valentine. Sedaj je jasno, da je mladi in postavni raper tudi krivec, da sta se Megan in njen mož igralec Brian Austin Green, razšla. 

Megan in Brian, ki je zaslovel kot zvezda nadaljevanke “Beverly Hills 90210” sta se po 10 letih in treh otrocih odločila za ločitev. Ona naj bi bila tista, ki je želela spremembo. Ta ?sprememba? se je zgodila, ko se je lanskega leta vrnila domov z večtedenskega snemanja, kjer je ugotovila, da svojega moža ne ljubi več. “Ko se je vrnila s snemanja, se je obnašala čudno, čeprav mi je po telefonu zagotovila, da je vse v redu. Dal sem ji prostor in čas, da se vrne v normalno življenje, potem pa mi je razložila, kaj se dogaja. Takrat sva se odločila, da se ločiva,” je iskreno priznal igralec.

Kmalu zatem je 39-letna Megan potrdila razmerje z 9-letnim mlajšim raperjem, s katerim sta bila videna na letališču v Los Angelesu, od tam sta se odpravljala na romantični oddih v dvoje. Kam sta odletela, ni znano, zagotovo pa jima ni bilo dolgčas.

View this post on Instagram

Bloody Valentine ? video out now @machinegunkelly

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Raper Machine Gun Kelly, ki je ogrel Meganino srce:

Foto: Facebook