Kontaktirajte nas

Zabava

Megan Fox: Iskrice so že letele na letališču, kaj se bo zgodilo, ko prispeta na romantične počitnice?

Objavljeno

V redu

Hollywoodska igralka Megan Fox se ne more nasititi svojega novega ljubimca, raperja Machine Gun Kellyja. Parček se je zaljubil med snemanjem videospota za njegovo pesem Krvavi Valentine. Sedaj je jasno, da je mladi in postavni raper tudi krivec, da sta se Megan in njen mož igralec Brian Austin Green, razšla. 

Megan in Brian, ki je zaslovel kot zvezda nadaljevanke “Beverly Hills 90210” sta se po 10 letih in treh otrocih odločila za ločitev. Ona naj bi bila tista, ki je želela spremembo. Ta ?sprememba? se je zgodila, ko se je lanskega leta vrnila domov z večtedenskega snemanja, kjer je ugotovila, da svojega moža ne ljubi več. “Ko se je vrnila s snemanja, se je obnašala čudno, čeprav mi je po telefonu zagotovila, da je vse v redu. Dal sem ji prostor in čas, da se vrne v normalno življenje, potem pa mi je razložila, kaj se dogaja. Takrat sva se odločila, da se ločiva,” je iskreno priznal igralec.

Kmalu zatem je 39-letna Megan potrdila razmerje z 9-letnim mlajšim raperjem, s katerim sta bila videna na letališču v Los Angelesu, od tam sta se odpravljala na romantični oddih v dvoje. Kam sta odletela, ni znano, zagotovo pa jima ni bilo dolgčas.

View this post on Instagram

Bloody Valentine 💝 video out now @machinegunkelly

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Raper Machine Gun Kelly, ki je ogrel Meganino srce:

Foto: Facebook

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znani obraz resničnostnih šovov sedaj objema takega lepotca

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svojo veliko ljubezen.

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Patricije Harl, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Potegovala se je za srčno naklonjenost mlajšega, nato pa še starejšega Jureta. V šovu ljubezni žal ni našla, jo je pa kasneje. Ima pa simpatično dekle še eno veliko ljubezen, to je ljubezen do živali, zato ni nič nenavadno, da rada pokaže tudi svoje pasje prijatelje.

»Mamin fant,« je zapisala poleg dveh fotografij, ki ju je dodala na svoj Instagram račun.

Res je lepotec ta njen pasji prijatelj, kajne?

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Je Hajdi (Poroka na prvi pogled) res postala mamica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim je sama pojasnila to. Ste to pričakovali?

Hajdi smo spoznali v priljubljenem šovu Poroka na prvi pogled, kjer se je zaljubila v svojega ženina Anžeta, njuna ljubezenska pravljica pa se še danes nadaljuje. Priljubljena nevesta ima na svojem Instagram računu veliko spletnih oboževalcev, pogosto odgovarja tudi na njihova vprašanja. Tako je pred kratkim delila lepo fotografijo, na kateri je skupaj s simpatičnim malčkom. Hitro se je pojavilo vprašanje, če je otrok njen, a Hajdi je pojasnila, da ni, da je to njen nečak Issa.

Hajdi in njen nečak (foto: oseb arhiv)

Odgovorila pa je tudi na vprašanje, ali sta z Anžetom še vedno poročena, ali sta le par: »Samo skupaj«

Instagram zgodba

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals