Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 16.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 16/07/2020

“Živiš lahko le en naenkrat. Danes bodi polno prisoten v tem dnevu.” Tjaša Dorelay

Zdravo, danes je že , še malo pa bo zopet vikend.

Poglejmo, kaj se nam nakazuje danes. 

Dan je primeren za prenavljanje in preoblikovanje zamisli, ljudi, narave, okolja, zgradb in organizacij. Ogromno notranje energije znate danes začutiti. Napetost pa bo treba sproščati s preživljanjem časa na prostem in telesno vadbo. 

Danes boste obirali sadove, če v sebi prebudite zanimanje za širše dobro, za človeštvo, za naš planet. S ponosom in dostojanstveno pristopite k uresničevanju vaših idealov. Naj bo to na področju zaščite živali, ranljivejših skupin ljudi, socialne, prehrambene, okoljevarstvene, zdravstvene,…. problematike. Vašo zaskrbljenost lahko potolažite že s kakšnim majhnim srčnim dejanjem v smeri podpore in pomoči potrebnim in tako dodaste svoj kamenček v mozaiku dobrih namenov.

V svojih srčnih prizadevanjih se znate srečati z neuspehi in razočaranji. Veljata pa moč in pogum pri vsem, kar počnete danes. 

Do izraza bo prišlo delo vseh, ki se ukvarjate z naravnim zdravljenjem, zdravilstvom, ali se tega še učite. Dan izkoristite tudi vsi tisti, ki potrebujete pomoč zdravilca. Obnovite telo in mu povrnite zdravje. Obnovite sebe.

Iz svojega življenja odstranite vse, kar je lažno in neuporabno.

Ljudje bodo danes radi v vaši bližini. 

Imejte radi tudi sebe!

Vaša numerologinja Alenka.

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko