Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 16. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 16/08/2020

»Zdravilni žarek teče skozi moje telo. Moje celice se polnijo z zdravilno svetlobo.«

Današnji dan je namenjen spremembam:  korakom naprej, ustvarjanju novih začetkov, novitetam, drugačnim pristopom, podjetniškemu delovanju, vodenju.

Energija današnjega dne nas bo podprla z izdatno osebno močjo in energijo. Vedeli bomo, kaj hočemo, radovedni bomo in tudi precej analitični. Svoje ambicije bomo uresničevali z delavnostjo in disciplino. Če nam ne bo šlo in se bomo spotaknili, se bomo tudi pobrali. Kljub novim poslovnim ambicijam na družino ne bomo pozabili. Do izraza bosta  prišla naša humanost in skrb za družino, saj bomo brez nje težko danes. Osnova življenja bo danes naša družina.

Število dneva 16 pa vzpodbuja naravno zdravljenje, prenavljanje, preoblikovanje mnogih reči: od idej, ljudi, narave, okolja, zgradb, organizacij. Dan je primeren za obnovo telesa, da mu tako povrnemo zdravje; za obisk naravnega zdravilca ali pa da se sami odločimo za učenje takšnega zdravilstva. Torej, dan je primeren za obnovo in prenovo različnih osebnih in poslovnih vidikov našega življenja.

Pazimo, da nas ne odnesejo čustva in ne izgubljajmo časa za  nepomembnosti.

Notranja napetost bo verjetno večja. Zato je nujno, da veliko več časa preživimo v gibanju v naravi.

V partnerstvu tudi ne bomo več tolerirali vsega umetnega in zlaganega. Čas je, da postanejo naši odnosi pristni.

Želim nam, miren in zanimiv dan. Naj se dogaja.  

Vaša numerologinja Alenka

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com