Numerološka analiza imena: Martin

  • Avtor: Asya
  • 16/09/2020

Ime Martin ima vibracijo števila 17, ki v prvi polovici življenja kaže svojo neugodno plat. Kasneje šele dovoli Martinu zacveteti, dogajanje lepih stvari in mu prinese prepoznavnost, uspeh, slavo in srečo. V drugi polovici življenja ima tudi več sreče v ljubezni.

To je število materialnosti, vzvišenosti, javnega življenja, poslovnosti, odvetništva, politike, zemljiške posesti, poklicev, ki so vezani na glasbo.

Martin se ne sme preveč ozirati na preteklost, njegov pogled naj sega v prihodnost. Pogrevanje preteklosti  ga zavira v življenju in jemlje potrebno energijo. Naj ne razmišlja toliko o težavah in težkih preizkušnjah, ki jih 17 sicer prinese, ampak naj razmišlja o svojih željah in načrtih in deluje. Martin  je rojen za to, da ustvarja materialno blaginjo.  Pri tem mu pomagata borbenost in pogum.

Velik poudarek naj nameni sproščanju in zdravemu načinu življenja. Potovanja, športna aktivnost, zdrava prehrana ga uravnovesijo v njegovih neizmernih materialnih ambicijah in prizadevanjih.

Vpliv števila imena je odvisen od ostalih števil v numerološkem izračunu posameznika.

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com