Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 16. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 16/09/2020

Dobro jutro, dober dan! Danes pa se napoveduje dan, ki je izredno ugoden za vlaganje energije v lastno zdravje in zdraviteljsko prakso. Kako primerno za ta čas, kajne?

»Zdravilni žarki tečejo skozi vsako celico telesa in na ta način se polnimo s svetlobo.«

Današnji dan je pod vplivom vibracij števil 16 in 2, kar pomeni, da je dan odličen za vse, ki ste na

Dan je primeren za poglobljen študij samega zdravilstva:  za organizacijo in predavanje ali za udeležbo na tečaju, seminarju, delavnici. Dalje za delo na zeliščnem, zelenjavnem vrtu, posestvu, za voden ogled le-teh, za izdelovanje mazil, tinktur, napitkov, itd….Vsi, ki imate trgovinice, stojnice, spletne trgovine,.. s pripomočki in pripravki za naravno zdravljenje, literaturo s to tematiko, vsi, ki mate vrtove, njive, posesti,  vsi, ki se ukvarjate z izdelavo pripomočkov v povezavi z gojenjem rastlin in zelišč za naravno zdravljenje in svetovanjem strankam,  imate odlično priložnost, da današnji dan izkoristite za realizacijo stvari v načinu dela ali poslovanju, ki so se vam do danes zdele nemogoče.  Ključ je v sodelovanju z drugimi in v povezovanju.

Vsi, ki imate fizične trgovine ali pa svoje »prakse«, si lahko omislite dan odprtih vrat in tako dodatno pokažete razumevanje za druge in pomagate. Število 16 vibrira s številom 7, ki vzpodbuja vašo humanitarno noto in povečuje vaš ugled in uspeh prav preko brezplačne pomoči posameznikom.  Današnji dan je odličen, da se pokažete in izkažete v zdraviteljskih vodah, torej izrazite sebe, pokažite svoje znanje in sposobnosti. Vedno obstaja nekje nekdo, ki potrebuje prav to, kar imate in znate vi.

Vibracija števila 2 daje zelo dobre možnosti posameznikom, ki potrebujete pomoč naravnega zdravilca, da danes usodno naletite  točno na tistega, ki ste ga že tako dolgo iskali.

Število 7 v bioritmu dneva bo vplivalo na povečano odprtost in občutljivost. Nekaterim se bo lahko zazdelo, da lahko predvidite dogodke. Nekaterim pa se bo poznala močnejša intuicija v nenadnih prebliskih, ki bodo vodili k učenju in poglabljanju v duhovne sfere življenja.

Danes bo treba vložiti več truda za dokončanje stvari ali za uresničitev lastnih želja. Zaradi povečane občutljivosti bo treba paziti na vplive iz okolja, zaskrbljenost pa poskušati brzdati, da se ne razraste čez vse meje. Pomagajo sprostitvene tehnike in gibanje v naravi.  Sonce, voda in zelenje je najžlahtnejši zdravilni trojček.

Vsi naravni zdravilci uživajte v svojem poslanstvu, vaš čas je tu in hvala, ker ste, vsem pa naj je skrb za lastno zdravje na prvem mestu.

Lepo vas pozdravljam.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com