Connect with us

Zanimivosti

Prepoznate simpatičnega dečka na fotografiji? Zaradi tega, kar je storil, ga danes pozna cela Slovenija

Objavljeno

on

Ste prepoznali dečka na fotografiji? Verjemite, zelo dobro ga poznate tudi vi …

Če ste ugibali, da je deček, ki se smehlja s fotografije resničnostni zvezdnik, ki smo ga gledali v šovu Bar, Nejc Rek, se niste zmotili.

Nejc je objavil fotografijo na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Brskam malce po fotografijah, ta je iz časa, preden sem šel v osnovno šolo. Že takrat sem gojil ljubezen do živali, v roki držim mojega prvega hišnega ljubljenčka miška, ki je slišal na ime Galobi, katerega sem dobil od vzgojiteljice v mali šoli. 

Jutri pa se za marsikaterega otroka prične novo poglavje, saj se začneta osnovna in srednja šola.

Moji spomini na osnovno in srednjo šolo so zelo grenki, saj sem vedno veljal za drugačnega od drugih in so se drugi ves čas spravljali name, namesto, da bi se ukvarjali sami s seboj. Raje sem se družil z pripadnicami ženskega spola, čeprav so tudi te bile kdaj nesramne do mene. Zafrkavali so me predvsem zaradi spolne usmerjenosti, katere seveda nisem priznal takoj ali pa stežka, hoje, govora, oblačenja, debelosti in še kaj bi se našlo na zalogi. No, tudi zaradi tega so nekateri posamezniki fizično obračunavali z menoj. Ostal sem kdaj tudi brez družbe, saj je to bil še večji tabu, kakor pa je danes. Preživel pa sem vsa leta, čeprav z veliko muko in se iz leta v leto s strahom vračal v šolske klopi, komaj čakal, da se šolsko leto konča. Srečen sem, da nekaterih oseb nisem nikoli več videl ali srečal, se je pa že zgodilo, da se mi je katera od oseb opravičila po vseh teh letih za zlo, ki so mi ga prizadejali.

Danes sem precej močan, z debelo kožo, hodim ponosno z dvignjeno glavo in tega mi nihče ne more vzeti!

Zatorej spoštujte vsakogar in ne dovolite si, da bi stopili v čevlje ljudi, ki znajo samo obsojati in poniževati, se izživljati nad drugimi. Bodite raje spoštljivi, prijazni, prijateljski in predvsem srčni.

Vsem šolarjem pa želim vse dobro, lepo in uspešno v novem šolskem letu in da se bo njihov prvi dan močno pozitivno vtisnil v spomin.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rebeka Dremelj popolnoma v šoku, to se je dogajalo v njenem domu, ko je ni bilo doma

Objavljeno

on

Avtor:

Znana pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je popolnoma šokirana pokazala, kaj se je zgodilo v njenem domu, ko je ni bilo doma.

Znana slovenska pevka in uspešna podjetnica, Rebeka Dremelj, ki trenutno navdušuje tudi v predstavi Jamska ženka, je doživela popolno presenečenje, ko je prišla domov.

»Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in @partycenterhrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat,« je zapisala poleg posnetka, s katerim je pokazala, kako čudovito so jo presenetili in okrasili njeno stopnišče.

Posnetek boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

To se dogaja v družini znane slovenske voditeljice. Mnogi ji pošiljajo spodbudne besede

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica je razkrila, kaj se dogaja v njeni družini.

Znana in priljubljena televizijska voditeljica, nekoč je vodila Vizito, Alenka Kesar, je s svojimi spletnimi prijatelji delila novico, da je zbolela. Dobila je korono, zanjo je to prvič.

»Moj prvi covid. Do zdaj mi je uspelo ubežati pred njim.

Trenutno smo bolni trije v družini. Počivamo, pijemo čaj in se bodrimo.

Pazite na svoje zdravje!,« je zapisala na družbeno omrežje.

Mnogi njeni spletni prijatelji so ji zapisali, da njej in njenim želijo hitro okrevanje.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Nataša Tič Ralijan ujeta s tem znanim slovenskim voditeljem

Objavljeno

on

Avtor:

Igralka Nataša Tič Ralijan je bila ob temu znanemu slovenskemu voditelju nasmejana in sproščena.

Priljubljena slovenska igralka Nataša Tič Ralijan se je udeležila tradicionalne izdelave adventnih venčkov. Kot poroča revija Lady, je bila ujeta v družbi znanega voditelja Janeza Dolinarja.

»Če se le da, pridem na dogodek, ustvarim venček ali dva, poklepetam z ljudmi, ki jih morda čez leto ne srečam velikokrat, in uživam v odličnem vzdušju,« je za omenjeno revijo dejala Ralijanova.

»Jaz pridem z vnuki in se prepustim njihovim idejam. Oni dajo idejo, jaz pa jo izvedem. Za mizo pa vedno prisedejo krasni ljudje, stari in mladi prijatelji, zato ni nikoli dolgčas,« je dodal Dolinar.

Foto: facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals