Numerološka usmeritev dneva – Petek, 16. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 16/10/2020

Dobro jutro, dober dan! Danes pa se napoveduje dan, ki je izredno ugoden za vlaganje energije v razvijanje talentov, v lastno zdravje in v zdraviteljsko prakso. Kako primerno za ta čas, kajne?

»Zdravilni žarki tečejo skozi vsako celico telesa in na ta način se polnimo s svetlobo.«

Današnji dan je pod vplivom vibracij števil 16 in 3. Izgleda, da bo bolj čustveno obarvan, saj bo preko celega dne imelo glavno besedo naše srce. Lahko pričakujemo vtise v vseh mogočih odtenkih.

Nakazuje se nam sproščen dan, ki ga bo vsak preživel na svoj edinstven način.  Z občasnimi izpadi bo bolj kot ne minil mirno. Pri svojih aktivnostih bomo napredovali počasi, lahkotno in z gotovostjo. 

Osmica v bioritmu dneva nakazuje srečne izide v naših prizadevanjih, saj bomo  bolj kot ponavadi obkroženi z angeli varuhi.

Denar nas bo najverjetneje  zanimal le toliko, kot ga potrebujemo.  Nagnjenost k delu in pridobivanju materialnih dobrin bo pogojena z užitki, ki jih le-te omogočajo in ne toliko z željo po golem kopičenju. Ni bojazni, da bi se pretegnili od dela.

Danes boste še posebej prišli na svoj račun vsi, ki čutite strast do razvoja svojih darov in talentov, ki so povezani z zdravilstvom, negovanjem, radodarno pomočjo ljudem. 

Zelo dobro vam bodo šli od rok poglobljen študij zdravilstva, izdelovanje mazil, tinktur, zdravilnih napitkov, pisanje receptur, navodil, priročnikov, knjig, opisovanje lastnih izkušenj,… vse na temo naravnega zdravilstva in psihofizične nege ljudi.

Tudi svetovanje strankam vam bo danes šlo odlično od rok, saj boste imeli pomoč »od zgoraj«, kot radi rečemo. Svoje zdravilske sposobnosti in znanje danes lahko pripeljete na višji nivo prav zaradi novih intuitivnih spoznanj. Odprejo se lahko popolnoma novi svetovi in poti. Če se vam kaj takšnega zgodi, ste zagotovo dovolj zreli zanje. Na vse to glejte z optimizmom. Ljudje z razrešenimi tegobami in težavami znamo biti zelo hvaležna bitja.

Zdravilci, kar pogumno danes! Tisti, ki se odločate za tovrstno  pomoč, prav tako! Amazing experience is waiting for you both!

Torej, vsi naravni zdravilci uživajte v svojem poslanstvu, vaš čas je tu in hvala, ker ste, vsem pa naj je skrb za sebe in lastno zdravje na prvem mestu.

Lepo vas pozdravljam in mislim na vas.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com