Connect with us

Zanimivosti

To se je zgodilo znani slovenski voditeljici. Šokirani boste in brez besed …

Published

on

Verjamemo, da je bila zelo šokirana, ko je to doživela. Je to sploh možno?

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica Nuša Lesar je doživela zares neprijetno izkušnjo s starejšo gospo. Zgodilo se je medtem ko je vozila avto, starejša gospa je bila na kolesu, Nuša je sprva ni videla, a njuno srečanje niti približno ni bilo nevarno. Gospe se je z mimiko kljub temu poskušala opravičiti, ko je doživela velik šok.

Takole je opisala v Instagram zgodbi: “Ona me pogleda tako srepo, kot da sem jo zanalašč hotela zbiti, pa niti blizu ni bilo. Namenila mi je eno sočno kletvico. Ti piiiii ena. Tako se je zadrla, da sem jo razločno slišala v avto. Sredi Ljubljane, kjer veste, da ni nikoli tiho. Za nameček mi je stisnila še sredinca. Upam, da je sedaj mirna.“

Nato pa dodala še objavo na svoj Instagram račun. “Potem, ko mi je gospa na kolesu zagrenila dan s socnim besednjakom in direkt v fris stegnjenim sredincem, ste me vi spet spravili v boljso voljo  vcasih ne vem zakaj imam IG, vcasih pa vem. Danes vem  Zato, da kdaj jaz vas spravim v boljso voljo, kdaj pa vi mene  Hvala, ker ste,” je zapisala.

Šokirani smo. Pa vi?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ko boste slišali, kakšen glas ima znani Slovenec, boste dobili kurjo polt

Published

on

Objavil je posnetek, ob katerem boste tudi vi ostali popolnoma brez besed.

Priljubljen slovenski glasbenik, ki ga je širna Slovenija spoznala z nastopom v šovu Slovenija ima talent, Žiga Lakner, je s svojimi spletnimi prijatelji delil posnetek, na katerem vadi.

»Pripravljam se za …,« je zapisal poleg nekoliko skrivnostno.

Njegov posnetek, ki ga najdete spodaj, vam bo zagotovo všeč in verjamemo, da boste ob poslušanju tudi vi dobili kurjo polt.

Foto: Instagram

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Tudi ta zelo znana Slovenka je postala mamica

Published

on

Rodila je že pred časom, sedaj pa to sporočila na zelo hudomušen način tudi spletnim prijateljem …

Da je postala mamica, je na Instagramu obelodanila z zares čudovito fotografijo. Spletna vplivnica Ajda Sitar Žumer se je razveselila še ene deklice, prvorojenki Rubi se je pridružila sestrica. Veselo novico pa je sporočila s čudovito fotografijo, na kateri imajo vsi štirje prepletene roke.

»Pa smo postali 4.  Vsak otrok prinese svojo energijo, spiše svojo zgodbo in te kot starša postavi pred takšen ali drugačen izziv. Tako je prišla ona in nam že prvi dan dala vedeti, da enostavno spada k nam.  Hvala, da si nas izbrala.  Hvala tudi ljubljanski porodnišnici, celotnemu osebju obeh izmen v porodni (še posebej pa babici Anji, ki me je vodila in podpirala na maratonski poti do uspešnega VBAC poroda) in na oddelku – izkušnja nad pričakovanji!

No, pa mini hvala tudi možu za podporo (čeprav sem mu na koncu zagrozila, da bo noč iz materinskega dneva na 26.3. še dolgo “odplačeval” in od tega ne odstopam še danes) je pripisala poleg in razkrila tudi, da je rodila že 26. marca.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Kaj? Sta Saša Lendero in nekdanji predsednik Borut Pahor res sveže zaljubljena?

Published

on

Ne boste verjeli, kaj je objavil Borut Pahor. Je s tem izdal skrivnost?

Priljubljena slovenska pevka Saša Lendero, ki je že pred časom sporočila, da je po mnogih letih ponovno samska, zadnje dni dobesedno cveti.

To je opazil tudi nekdanji predsednik države Borut Pahor, ki je nanjo naletel na radiu Veseljak. Nastala je čudovita fotografija, poleg katere pa je Pahor pripisal: »Na hodnikih Veseljakovih studiev, kjer sem posnel luštno pogovorno oddajo “Iskreno z Majo Oderlap”, sem srečal Sašo Lendero. Po moje je sveže zaljubljena, ker je bila tako poredno nasmejana in razigrana.«

S svojim zapisom pa je mnoge presenetil, nekateri celo menijo, da sta z Lenderovo par.

Številni komentatorji so zapisali, da sta skupaj videti več kot čudovito in da sta krasen par.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals