Domov Zanimivosti To se je zgodilo znani slovenski voditeljici. Šokirani boste in brez besed...

To se je zgodilo znani slovenski voditeljici. Šokirani boste in brez besed …

Verjamemo, da je bila zelo šokirana, ko je to doživela. Je to sploh možno?

Priljubljena slovenska televizijska voditeljica Nuša Lesar je doživela zares neprijetno izkušnjo s starejšo gospo. Zgodilo se je medtem ko je vozila avto, starejša gospa je bila na kolesu, Nuša je sprva ni videla, a njuno srečanje niti približno ni bilo nevarno. Gospe se je z mimiko kljub temu poskušala opravičiti, ko je doživela velik šok.

Takole je opisala v Instagram zgodbi: “Ona me pogleda tako srepo, kot da sem jo zanalašč hotela zbiti, pa niti blizu ni bilo. Namenila mi je eno sočno kletvico. Ti piiiii ena. Tako se je zadrla, da sem jo razločno slišala v avto. Sredi Ljubljane, kjer veste, da ni nikoli tiho. Za nameček mi je stisnila še sredinca. Upam, da je sedaj mirna.“

Nato pa dodala še objavo na svoj Instagram račun. “Potem, ko mi je gospa na kolesu zagrenila dan s socnim besednjakom in direkt v fris stegnjenim sredincem, ste me vi spet spravili v boljso voljo  vcasih ne vem zakaj imam IG, vcasih pa vem. Danes vem  Zato, da kdaj jaz vas spravim v boljso voljo, kdaj pa vi mene  Hvala, ker ste,” je zapisala.

Šokirani smo. Pa vi?

Foto: Facebook