Domov Zabava Aljaž v solzah zaradi Line. Njegova izpoved vas bo pretresla

Aljaž v solzah zaradi Line. Njegova izpoved vas bo pretresla

Povedal je vse, kar mu je ležalo na duši. Ob teh besedah tudi vi ne boste ostali ravnodušni …

Tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Aljaž, je tokrat v bitki za glavno nagrado brez svoje srčne izbranke Line. Ta se bori v Exatlonu.

Že pred časom je povedal, da še nikoli nista bila tako dolgo ločena, sedaj pa so ga pred kamero izdala čustva. Svojo Lino močno pogreša, česar niti ne skriva.

»Moj največji strah je v bistvu to, da ne morem imeti kontrole. In isto je tako doma, v privatnem življenju, najbolj me je strah tega, da ne morem imeti vpliva na stvari,« je razkril v kamero, nato pa dodal: »Doma imam nek strah, to, da bi izgubil Lino. Niti ne vem v tem trenutku, koliko mi Lina pomeni, ampak, kakor jaz trenutno gledam, mi ona pomeni vse.«

Nadaljeval je, da se zaveda, da ni lahka oseba, da ima vzpone in padce, da je lahko iz ure v uro drugačen. A za svojo Lino bi naredil čisto vse.

»Trudim se v marsikateri stvari, da bi bil boljši, sploh pa do nje,« je nadaljeval in dodal: »Lina mora res nekaj videti na meni, da izraža to ljubezen do mene, da si vzame čas zame, da požira vse te moje napake.«

Razkril je, da je njegova ljubezen do Line zelo močna …

Foto: Voyo/posnetek zaslona