Connect with us

Glasba

Luka Basi povedal resnico: “Prepozno je …”

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

“Danes bi dal življenje, a je prepozno,” poje Luka Basi v svoji novi pesmi, ki je izšla včeraj.

15. 12. je postal eden najpomembnejših datumov mlade zvezde Luke Basija. Luka vsako leto ob obletnici začetka kariere svoje poslušalce preseneti z novo pesmijo. Po uspešnicah Nisam ja od jučer, Sedam noći in Taxi, ki so izšle na dan začetka njegove kariere, Luka letos predstavlja nov videospot in pesem PROKLETO ZLATO.

V začetku decembra je Luka z božično priredbo svojega hita Istrijanko Ružo moja – Sretan božić ljubavi napovedal izid videospota za skladbo PROKLETO ZLATO. Po duetu z Nedo Ukraden NI DUBAI NI HAWAII se Basi vrača z drugačno in zanimivo zgodbo PROKLETO ZLATO. Gre za zgodbo o zamujeni priložnosti za srečo.

»Letos smo posneli nekoliko drugačno pesem. Temu pravim kar glasbeni roman. Celotna pesem se poveže v zanimivo zgodbo. Resnica je, kaj ti koristi zlato, če ga nimaš komu dati. In to, dragi moji, je Prokleto zlato. Ne zamudite priložnosti, dokler jo imate!«

»Kot vsako leto, bi se tudi letos rad še enkrat zahvalil vsem poslušalcem, radiem, vsem, ki me podpirate, klikate in mi sledite. Vesel sem, da so vam moje pesmi všeč. To mi daje veliko spodbudo, da jih snemam tudi v času, ko nikomur ni lahko, še posebej ne nam glasbenikom. Ampak glasba smo mi in preprosto ne bi mogel, da ne bi posnel pesmi. Upam, da bo kmalu prišel čas, ko se bomo spet družili na odru.«

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals