Domov Zabava Razkrivamo: Poljub v Ljubezni po domače, ki ga ne bi smelo biti

Razkrivamo: Poljub v Ljubezni po domače, ki ga ne bi smelo biti

Bi bilo danes kaj drugače, če se poljub med Janezom Rebernikom in Alenko ne bi zgodil? Preberite, ali je Alenka zaljubljena!

V resničnostni serijo Ljubezen po domače, se je zgodil poljub, ki ga ne bi smelo biti. A vendarle je odprl oči Darji Sančanin in razkril, kakšen je Janez v resnici. Ta je hitro podlegel čarom njene prijateljice Alenke Brezovšek, ki ga je napeljevala k poljubu. Sama je sicer želela le preveriti, ali bi bil Janez zvest Darji. Kot se je izkazalo, pa je Janez v poljub takoj privolil, nato pa upal, da bo ostal skrivnost.

A Alenka je svoji prijateljici še isti večer povedala, da se je zgodil poljub.

Alenka in Janez sta se poljubila.

Darji sem povedala še isti večer, a ne pred kamero. Prijateljici tega ne bi mogla prikrivati, ne bi bilo pošteno do nje. Dogodek pa je bil tudi preveč zanimiv, da ji o njem ne bi poročala. Norveški znanstveniki so ugotovili, da znamo  ženske zanimivo skrivnost obdržati zase največ 72 ur. No, meni ni uspelo zdržati niti približno toliko. Tudi Janez je ‘priznal’. (smeh) Zaljubljen človek je slep, Darjo zelo dobro poznam in vedela sem, da se bo odločila za Janeza ne glede na rezultate ‘preizkusa’,” pa je Alenka povedala za portal 24ur.com. Poljub pa očitno Darje ni zmotil do te mere, da bi prenehala upati na Janezovo naklonjenost.

Kako pa je trenutno na ljubezenskem področju Alenke? Od snemanja oddaje je minilo že kar nekaj časa in Alenka ni več samska. Pravi sicer, da ne gre za resno zvezo, a ima prijatelja, s katerim se imata zelo lepo, je še izdala za portal 24ur.com.

Foto: POP TV