Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrivamo: Poljub v Ljubezni po domače, ki ga ne bi smelo biti

Objavljeno

V redu

Bi bilo danes kaj drugače, če se poljub med Janezom Rebernikom in Alenko ne bi zgodil? Preberite, ali je Alenka zaljubljena!

V resničnostni serijo Ljubezen po domače, se je zgodil poljub, ki ga ne bi smelo biti. A vendarle je odprl oči Darji Sančanin in razkril, kakšen je Janez v resnici. Ta je hitro podlegel čarom njene prijateljice Alenke Brezovšek, ki ga je napeljevala k poljubu. Sama je sicer želela le preveriti, ali bi bil Janez zvest Darji. Kot se je izkazalo, pa je Janez v poljub takoj privolil, nato pa upal, da bo ostal skrivnost.

A Alenka je svoji prijateljici še isti večer povedala, da se je zgodil poljub.

Alenka in Janez sta se poljubila.

Darji sem povedala še isti večer, a ne pred kamero. Prijateljici tega ne bi mogla prikrivati, ne bi bilo pošteno do nje. Dogodek pa je bil tudi preveč zanimiv, da ji o njem ne bi poročala. Norveški znanstveniki so ugotovili, da znamo  ženske zanimivo skrivnost obdržati zase največ 72 ur. No, meni ni uspelo zdržati niti približno toliko. Tudi Janez je ‘priznal’. (smeh) Zaljubljen človek je slep, Darjo zelo dobro poznam in vedela sem, da se bo odločila za Janeza ne glede na rezultate ‘preizkusa’,” pa je Alenka povedala za portal 24ur.com. Poljub pa očitno Darje ni zmotil do te mere, da bi prenehala upati na Janezovo naklonjenost.

Kako pa je trenutno na ljubezenskem področju Alenke? Od snemanja oddaje je minilo že kar nekaj časa in Alenka ni več samska. Pravi sicer, da ne gre za resno zvezo, a ima prijatelja, s katerim se imata zelo lepo, je še izdala za portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals