Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrivamo: Poljub v Ljubezni po domače, ki ga ne bi smelo biti

Objavljeno

V redu

Bi bilo danes kaj drugače, če se poljub med Janezom Rebernikom in Alenko ne bi zgodil? Preberite, ali je Alenka zaljubljena!

V resničnostni serijo Ljubezen po domače, se je zgodil poljub, ki ga ne bi smelo biti. A vendarle je odprl oči Darji Sančanin in razkril, kakšen je Janez v resnici. Ta je hitro podlegel čarom njene prijateljice Alenke Brezovšek, ki ga je napeljevala k poljubu. Sama je sicer želela le preveriti, ali bi bil Janez zvest Darji. Kot se je izkazalo, pa je Janez v poljub takoj privolil, nato pa upal, da bo ostal skrivnost.

A Alenka je svoji prijateljici še isti večer povedala, da se je zgodil poljub.

Alenka in Janez sta se poljubila.

Darji sem povedala še isti večer, a ne pred kamero. Prijateljici tega ne bi mogla prikrivati, ne bi bilo pošteno do nje. Dogodek pa je bil tudi preveč zanimiv, da ji o njem ne bi poročala. Norveški znanstveniki so ugotovili, da znamo  ženske zanimivo skrivnost obdržati zase največ 72 ur. No, meni ni uspelo zdržati niti približno toliko. Tudi Janez je ‘priznal’. (smeh) Zaljubljen človek je slep, Darjo zelo dobro poznam in vedela sem, da se bo odločila za Janeza ne glede na rezultate ‘preizkusa’,” pa je Alenka povedala za portal 24ur.com. Poljub pa očitno Darje ni zmotil do te mere, da bi prenehala upati na Janezovo naklonjenost.

Kako pa je trenutno na ljubezenskem področju Alenke? Od snemanja oddaje je minilo že kar nekaj časa in Alenka ni več samska. Pravi sicer, da ne gre za resno zvezo, a ima prijatelja, s katerim se imata zelo lepo, je še izdala za portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Zabava

Ljubezen na vasi: To je pravi razlog, da Srećko Ponjavić želi Hrvatico za ženo

Objavljeno

V redu

Avtor

Vas je to kaj presenetilo?

Eden od iskalcev ljubezni v šovu Ljubezen na vasi, je tudi Srećko Ponjavić, ki živi v Kanadi. 33-letnik lepo živi, ima dve diplomi in je polno zaposlen.

»Prvo diplomo imam iz znanosti in kmetijstva, drugo pa iz menedžmenta in financ,« je povedal in pojasnil tudi, da se ukvarja s kmetijstvom, pa tudi s finančnimi storitvami.

»Živim v svoji hiši. Zaslužim dovolj, da živim, kakor hočem,« je še pojasnil Srećko v predstavitveni oddaji, a nekaj mu manjka. To je ljubezen.

Zakaj si želi Hrvatico in ne Kanadčanke?

»Išče Hrvatico. Kanadčanke smo super, ampak … Hoče dobro Hrvatico in s tem ni nič narobe,« je razkrila njegova prijateljica.

Njegov prijatelj pa se je pošalil, da potrebuje Hrvatico, ker v Kanadi zagotovo ne bo našel primerne. »Vse si jih preizkusil. Niso primerne zate,« se je še pošalil.

Bo Srećko našel svojo ljubezen?

Srećkovi prijatelji so veseli njegove udeležbe v šovu. (posnetek zaslona)

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Objavljeno

V redu

Avtor

Spremljali jo bomo v šovu Ljubezen na vasi, vsem pa je razkrila, kakšna je njena zgodba. Zelo žalostno …

Na POP TV se je včeraj pričela 5. sezona hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Med iskalci partnerja pa je tudi simpatična 52-letna Darinka Goravica, ki živi v Čilu, njene korenine pa segajo do Dubrovnika.

Njena življenjska zgodba pa je zelo žalostna. Doživela je vojno, mnogo prezgodaj pa je izgubila tudi moža Miša. Kot je dejala, je pomagal pri obnovi prijateljičine hiše, ko ga je stresla elektrika. »V tistem trenutku sem mislila samo na to, da otroka vidita, da sem v redu. Če vidita, da nisem v redu, ne bo dobro,« je pripovedovala v solzah, iskreno je povedala tudi, da ni lahko živeti brez ljubljene osebe. »Mišo je bil poseben moški. Bil je najboljši,« je dodala in razkrila, da je že 22 let vdova.

Kakšnega moškega si želi? Kot pravi, je finančno dobro preskrbljena. »Ne rabim materialnih stvari, rabim ljubezen. Družbo,« je iskreno povedala.

Bo našla ljubezen v šovu? Bomo videli …

Darinka in njen pokojni mož Mišo (foto: Voyo)

Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Genij Luka si je želel le slave – se mu je želja uresničila?

Objavljeno

V redu

Avtor

Čeprav si je Luka Deranja zelo prizadeval za zmago v šovu Lepotice in geniji, je na koncu dejal, da mu več kot denarna nagrada pomeni slava.

Luka Deranja obožuje raznolika televizijska tekmovanja in ne skriva, kako zelo si želi slave. Kot je za medije pojasnil po koncu šova Lepotice in geniji, mu je bilo zelo všeč, ker so ga ljudje na ulici nenehno ustavljali.

»Pred finalom so me spraševali ‘Kdo je zmagal?’, danes pa mi rečejo: ‘Morala bi vidva zmagati!’ Sicer se vse od začetka predvajanja oddaje samo smejem in šaljivo klepetam z ljudmi, ki jih niti ne poznam, pa tudi kar naprej sem v novicah. Življenje je lepo. Bilo bi še lepše, če bi prejel kakšno poslovno ponudbo, a to je druga stvar,« je za 24sata povedal Luka.

Foto: NOVA TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals